deffef
Cum un interviu de angajare poate fi un moment cu adevarat stresant, asigura-te ca iti alegi tinuta din timp. Felul in care te imbraci pentru un interviu de angajare este foarte legat de natura muncii.
De exemplu, daca locul de munca este în domenii cum ar fi finante sau de drept, tinuta ar trebui sa fie destul de clasica si sobra. Un costum intr-o culoare sobra, o camasa alba, bijuterii fine si o pereche de pantofi cu toc nu foarte inalt este solutia ideala.

Daca esti in cautarea unui loc de munca într-un mediu social, medical sau ceva care are de a face cu copiii, trebuie sa alegeti o tinuta confortabila si practica, tesaturi si pasteluri naturale. Un loc de munca în comert necesita, de asemenea, un costum. Daca interviul este pentru un loc de munca în domenii cum ar fi comunicare sau publicitate, costumul clasic poate fi înlocuit cu usurinta.

Evita tinutele prea provocatoare cum ar fi o fusta mini, sacouri multale, sau un decolteu adanc. Rochiile de lungime medie sau pana la genunchi, pantalonii si camasile reprezinta optiunile cele mai sigure. In ceea ce priveste culorile, opteaza pentru nuante neutre cum ar fi negru, alb, gri, albastru, sau pasteluri. Un costum alb-negru va oferi întotdeauna un look foarte elegant, cu un aer sofisticat. Potii crea o tinuta frumoasa daca optezi pentru o fusta neagra cu talie inalta, o camasa alba, o curea si pantofi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here