Din păcate, cosurile acoperă de multe ori , nu numai fata , dar , de remefiiasemenea, punctele cele mai delicate ale corpului nostru . Prin urmare , aruncati o privire la aceste căi de atac ale acneei de pe corp pentru a afla mai multe despre cele mai rapide și mai eficiente tratamente pentru a gestiona aceste afectiuni cutanate severe . Utilizați ingrediente naturale din gradina sau bucatarie pentru a crea rețete liniștitoare .

Acneea este una dintre problemele de piele  cele mai grave și , de asemenea, comune ale momentului . Cei care doresc să scape de aceste pete roșii vor avea șansa de a face apel la metode uimitoare. Cosurile de pe gât , spate , precum și alte zone delicate s-ar putea să vă dea dureri de cap reale , ca o consecință , faceti primul pas spre restabilirea stării fără pată a pielii tale .

Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru cosuri, este sucul de lamaie pentru a scapa de inflamatie si durere. Extrage sucul de la o lamaie de dimensiuni medii, apoi aplica pe fata cu un tampon din bumbac. Lăsați sucul pe de peste noapte și clătiți-l cu apă rece în dimineața.

Semințe de chimen

Utilizați ingredientul comun de uz casnic pentru a pregăti o pastă fină și aplica pe locurile cele mai afectate. Lasă-l pe timp de cel puțin 15 minute, apoi spală cu apă rece.

Miere

Acest ingredient miraculos este folosit pentru a scăpa de cele mai multe dintre problemele de piele care ar putea afecta tenul nostru de-a lungul vieții noastre. În cazul acneei, tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate mică de miere pe cos, apoi se acoperă cu un bandaj. Lasă-l peste noapte, apoi  dimineața puteți să-l clătiti cu apă caldută. Rezultatele vor fi vizibile abia după cateva sesiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here