sarbDacă doriți să treceți cu bine peste această iarnă, ​​fără a castiga in greutate, ar trebui să stiți ce să mănâncați și ce să evitați în timpul sărbătorilor. În acest fel, veți ști ce să includeți in dieta dumneavoastră de Craciun și care sunt produsele de care ar trebui să stați departe in acest moment al anului.

Cornurile

Cornurile unt cu siguranță printre alimentele pe care trebuie sa le evitam în timpul sezonului de Craciun. Deși acest mic dejun are un gust uimitor, ingredientele principale (cum ar fi zahăr, făină albă, unt, etc) le face alegeri nesanatoase. Gândește-te la asta, un croissant cu unt de la un celebru lanț de magazine de cafea are 310 de calorii si aproximativ 18 grame de grasimi. Destul de mult pentru un astfel de produs de patiserie mic, nu crezi?

Cartofii dulci

In ciuda credintei populare, nutriționiștii susțin că o dieta sanatoasa în timpul sărbătorilor nu este un lucru imposibil. Și, dacă doriți să păstrați dieta sanatoasa pe drumul cel bun, ar trebui să înceapeti prin consumul de cartofi dulci. Aceste legume grozave sunt surse excelente de potasiu, vitamina A, fibre si fitochimicale, substanțe nutritive care pot ajuta la prevenirea artritei si chiar cancer. Ar trebui să măncati cartofi dulci copti și nu trebuie să uitați să adăugați un pic de rozmarin pentru gust.

Merele caramelizate

Merele caramelizate sunt delicioase, cu toate acestea, sunt unele dintre cele mai nesanatoase alimente pe care le putem manca. Dacă mă întrebati de ce, este important sa stiti ca sosul de caramel este făcut din zahăr și sirop de fructoză de porumb, care sunt topite cu o cantitate mică de lapte. Și, deși merele sunt mari surse de vitamine si fibre, această combinație gustoasa are aproximativ 320 de calorii și 28 de grame de zahăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here