varice

Varicele sunt o problemă comună în care vene anormal extinse apar aproape de suprafața pielii . Ele apar de obicei la nivelul gambelor și coapse , atunci când venele dezvoltă pereți slăbiți sau supape care funcționează prost , care reglează fluxul de sânge .

Conform Departamentului de Sănătate și Serviciilor Umane , varicele afectează o valoare estimată de 25 la sută dintre femei și 10 la sută dintre bărbați . Condiția poate provoca dureri , oboseală , neliniște , și sentimente de ardere , furnicături , sau greutate în picioare . Aspectul de vene bombate este , de asemenea, un motiv de îngrijorare pentru mulți oameni .

Factorii comuni care contribuie la apariția venelor varicoase sunt ereditatea , ocupații care necesită mult stat în picioare , obezitate,  utilizarea de pastile de control al nașterii , constipație și schimbări hormonale în organism în timpul sarcinii , pubertății , și menopauză .

Tratamentele medicale și chirurgicale pentru varice pot fi foarte costisitoare . Puteți încerca,de asemenea, unele acasă căi de atac pentru a reduce gradul de severitate al bolii varicoase , precum și reduce o parte din disconfortul pe care le pot provoca .

1 . Otet de mere

Oțetul de mere este un tratament minunat pentru varice . Este un produs natural de curățare a corpului și îmbunătățește , de asemenea, fluxul de sânge și circulația . Atunci când sângele începe să curgă natural , greutatea și umflarea venelor varicoase se va reduce într-o mare măsură .

Aplică oțet de cidru de mere nediluat pe piele de-a lungul venelor varicoase și masează ușor zona . Fă-o în fiecare zi înainte de a merge la culcare și din nou dimineața . Urmați acest remediu timp câteva luni pentru a reduce dimensiunea venelor varicoase .

Se adaugă două lingurițe de oțet de mere într-un pahar cu apă și se amestecă bine . Bea amestecul de două ori pe zi timp de cel puțin o lună pentru a vedea rezultate pozitive .

2. Ulei de măsline

Creșterea circulației sângelui este esențială pentru tratarea varicelor . Masați cu ulei de măsline, deoarece poate ajuta la creșterea circulației , reducând astfel durerea și inflamația .

Se amestecă cantități egale de ulei de măsline și vitamina E și se încălzește ușor . Masează venele cu uleiul cald timp de câteva minute . Fă acest lucru de două ori pe zi, pentru una sau două luni.
Aveți posibilitatea de a amesteca , de asemenea, patru picături de ulei esențial de chiparos în două lingurițe de ulei de măsline cald și masați cu acest amestec .

3 . Usturoi

Usturoiul este o plantă excelentă pentru reducerea inflamației și simptomelor de varice . De asemenea, ajută la îndepărtarea toxinelor din vasele de sânge și îmbunătățesc circulația .

Feliază șase căței de usturoi și puneți-le într- un borcan de sticlă curat . Extrageți sucul de la trei portocale și adăugați-l în borcan . De asemenea, se adaugă două linguri de ulei de măsline . Lăsați amestecul sta timp de aproximativ 12 ore.

Se agită vasul și apoi pune câteva picături de soluție pe degete . Masează venele inflamate cu soluția într-o mișcare circulară timp de 15 minute. Înfășurați zona cu o cârpă de bumbac și lăsați peste noapte .
Se repetă zilnic timp de mai multe luni . De asemenea , include usturoi proaspăt în dieta ta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here