mancaruri

Expertii spun că o bună nutritie, nu tine numai de un ingredient anume, ci este vorba despre dinamica de grup – modul în care anumite combinații de alimente lucrează împreună pentru beneficii maxime de sănătate. Aceste combinații pot reduce riscul riscul de cancer, intăresc oasele, cresc imunitatea si fac minuni pentru piele si păr.

Salsa + Avocado = Scade riscul de cancer

În timp ce salsa singur este foarte sănătos, aceasta asociere vă ajută să vă bucurați de patru ori mai mult in lupta impotriva cancerului licopen și de aproape trei ori mai mult imun-stimularea beta-caroten, constata un studiu de Ohio State University.

La fel de bine: Foloseste avocado cuburi și salsa ca o umplere omletă pentru micul dejun.

Spanac, morcovi, rosii, o lingura ulei de masline + maghiran = Piele sanatoasa

Legumele au nevoie de 1 lingura de grasime, cum ar fi uleiul de masline, pentru ca organismul sa absoarba multi antioxidanti, care sunt buni pentru sistemul imunitar, piele, inima. Pentru a ridica capacitatea antioxidantă cu 200 la suta mai mult, adaugati maghiran.

Ceai verde + lamaie = Ajutor pentru inima

Stoarcerea unei lamai in ceaiul verde face de cinci ori mai multe catechine, un antioxidant sanatos pentru inima.(Vitamina C incetineste descompunerea de catechine din sistemul digestiv.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here