Vremea rece poate avea un impact negativ asupra pielii dvs. , astfel Frozen. Chilled female face covered in snow iceîncât veți avea nevoie de o mare de produse pentru a ajuta la prevenirea uscarii pielii. Aruncati o privire la cateva dintre cele mai bune creme de fata pentru iarna .

La Roche-Possay Hydraphase Moisturizer

În cazul în care pielea este deshidratata, atunci aceasta este, probabil, una dintre cele mai bune creme hidratante de vreme rece pentru dvs.Nu veti regreta cumpararea acestui produs medical de îngrijire a pielii, deoarece garantează o hidratare de 24 de ore, în timp ce Hydraphase UV si SPF 30 protejeaza impotriva razelor UV. Încercați crema hidratanta La Roche Posay Hydraphase.

Eucerin Aquaphor Healing Ointment

Aceasta este una dintre cele mai bune creme hidratante pentru iarnă, ​​deoarece oferă pielii o protecție uimitoare. Pentru cele dintre voi care au pielea crapata de la frig, unguentul Eucerin Aquaphor este ceea ce aveți nevoie. Mai mult decât atât, este non-iritant și fără parfum, astfel încât nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la nimic, inclusiv la posibilile reacții alergice. Încercați-l!

Bioderma Sensibio Rich Moisturizer

Ce o face cea mai bună cremă pentru fată in anotimpul rece? Este foarte bogată in vitamine esentiale, care vă hrănesc pielea sensibilă, foarte uscată. Mai mult decât atât, această cremă hidratantă uimitoare ridică pragul de tolerantă al pielii la elementele de vreme rece. Nu ezitați să-l utilizați zi de zi.

Curel Daily Moisture Original Lotion pentru pielea uscata

Aceasta lotiune merita cu siguranta un loc printre cele mai bune creme hidratante de vreme rece. Este produsul perfect, dacă doriți sa aveti un ten hidratat. Formula sa non-grasa, permite o absorbție rapidă, care permite pielii să rămână hidratata pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here