Pielea noastră este cea mai buna reflexie a sănătății noastre și a stării Beautiful Santa Girl with Christmas Holidays Giftsmentale . Fiecare femeie vrea să aibă o piele stralucitoare , mai ales în timpul sezonului de sarbatori. Din moment ce machiajul  este singura soluție pentru a ascunde anumite defecte , trebuie să urmați cateva sfaturi speciale de îngrijire a pielii pentru sezonul de sarbatori.

Mai întâi de toate , ar trebui să fim conștienți de faptul că totul vine din interior . Prin urmare , un corp nesănătos arată , de obicei, o piele obosită cu numeroase probleme . În scopul de a schimba acest lucru , ar trebui să începem procesul special de îngrijire a pielii cu o perioadă de detoxifiere , care vă va ajuta să eliminati toate toxinele .

Un lucru inteligent de a face acest lucru este de a bea , dimineata , pe stomacul gol , un pahar de apa calduta cu putina zeama de lamaie . Efectul diuretic combinat cu efectul antioxidant al vitaminei C contribuie la eliminarea toxinelor . Ingrijirea pielii pe perioada sarbatorilor necesită , de asemenea, atenție maximă și  hidratare din cap pana-n picioare .

Dieta este un element esențial atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, în general. O dietă echilibrată combinată cu cantitatea de apă suficientă poate avea efecte uimitoare asupra pielii. Puteți bea cantități nelimitate, atâta timp cât nu aveti restricții medicale. Fără calorii, apa hidrateaza organismul, fără riscul de a lua in greutate. Puteți, de asemenea, bea ceai de plante, fără a adăuga zahăr.

Știm cu toții că sezonul de sarbatori înseamnă, în general, stres, care poate influența negativ modul în care pielea noastra arata. Acesta este motivul pentru care trebuie să eliminam stresul prin meditatie pentru a oxigena celulele. Mai mult decât atât, meditația și mersul pe jos în parc sau oriunde se poate respira aer curat poate avea efecte benefice nu numai pentru starea mentala, dar, de asemenea, pentru piele.

Pielea noastră acționează ca o bariera perfectă și este în mod constant afectata de factori externi agresivi, cum ar fi poluarea sau frigul. De aceea este atat de important să exfoliem pielea de două ori pe săptămână, în scopul de a elimina celulele moarte care blocheaza porii și asfixiaza pielea. Rezultatul va fi un aspect luminos. În timpul iernii, folositi un exfoliant mai usor. Trebuie, de asemenea, să luati în considerare aplicarea măștilor în funcție de tipul de piele și de nevoi.

Nu trebuie să uităm de corp, care, de asemenea, are nevoie de hidratare maximă pentru piele. O săptămână înainte de sărbători, exfoliaza pielea cu produse pe baza de alge marine și scorțișoară, deoarece va ajuta să eliminați toate celulele moarte. Apoi, aplica o lotiune bogata in minerale si vitamina E, care calmeaza si hidrateaza pielea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here