Trăim într-o societate care ne expune constant la imagini legate de sex, care au de-a face intr-o mica masura cu intimitatea sexuală sănătoasă între doi adulţi. Pozitiile sexuale nu sunt singurul factor care face sexul mai pasional.

Potrivit constatărilor facute de Trojan’s U.S. Sex Census, cea mai preferata este cea a misionarului. Dar pozitiile de sex nu sunt singurul factor determinant al sex ului pasional. O serie de alţi factori determină, de asemenea, satisfactia sexuala.

Relaţiile sănătoase

Cuplurile care au relaţii sănătoase, cum ar fi menţinerea angajamentelor, mentinerea unei gospodării pozitive, au mai multe satisfactii sexuale. Deşi frecvenţa de sex este mai rara, astfel de cupluri sunt mai mulţumiţiede viata lor sexuala.

Locatia

Actul sexual nu trebuie să se facă numai în pat. Locul, amplasare poate afecta, de asemenea, actul sexul. Conform cercetărilor 48 la suta au spus ca fac mai mult sex pasional în maşină. În timp ce 33 la suta a spus ca fac dragoste pasional pe un pat, de exemplu, la casa unui prieten.

Mesaje erotice

Mesajele picante sunt, de asemenea, un puternic excitant. Sexul cu o persoana de sex opus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here