blondy in solarium

Saloanele de bronzat folosesc razele ultraviolete pentru a permite oamenilor să obțină un bronz rapid fără a sta mult timp la soare. Bronzarea apare atunci când melanina este produsă pentru a proteja pielea de la aceste raze, ceea ce duce la o culoare a pielii mai închisă. Solarele au devenit foarte populare , dar au dezavantaje.

Cancer de piele. Probabil cel mai important aspect este că razele ultraviolete sunt principala cauză de cancer de piele, inclusiv tipurile cele mai mortale .

Îmbătrânirea pielii

Pielea care este adesea expusă la razele ultraviolete , de asemenea, tinde să îmbătrânească mai repede . Acest lucru duce la mai multe riduri , pete de vârstă și schimbarile neonorante în textură .

Arsuri

Saloanele de bronzat pot provoca arsuri la fel ca soarele, sau mai rău, în special la persoanele cu pielea sensibilă.

Probleme de ochi

Oamenii care au folosit solarul în mod regulat au raportat leziuni oculare, inclusiv arsuri corneene , cataractă și deteriorarea retinei . Oricine folosește un pat de bronzat ar trebui să poarte echipament de protecție pentru ochi .

Prețul

Obținerea un bronz le lumina naturală a soarelui este gratuit , dar clienții trebuie să plătească pentru a folosi paturi de bronzare de la saloane , sau de cumpărarea unuia pentru uz casnic pentru un preț semnificativ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here