solarul

Oamenii de multe ori viziteză un solar pentru a obține un bronz mai rapid, în special în regiunile mai puțin însorite. Pericolele de a folosi un solar sunt la fel de dăunătoare pentru organism ca lumina soarelui, chiar mai rău. În ciuda dovezilor copleșitoare că solarul crește riscul de cancer, mitul că bronzul obținut la solar este mai sănătos decat un bronz natural încă persistă.

Simplul fapt că pielea ta este expusă la radiații UV creste riscul de a dezvolta cancer de piele – indiferent de ce tip de piele aveți. Solarul foloseste raze UVA și UVB artificiale și ambele sunt cunoscute a fi direct responsabile pentru , apariția cancerului de piele și îmbătrânirea prematură a pielii. Toate tipurile de radiatii UV, fie de la soare sau de la solar pot deteriora pielea și creste riscul de a dezvolta cancer de piele.

Daune ale pielii și îmbătrânirea prematură. Toate formele de radiații UV provoacă îmbătrânirea prematură a pielii , inclusiv riduri, pete și lăsarea pielii. Expunerea prelungită la UV poate duce la ardere , vezicule și, în unele cazuri, cicatrici permanente apielii .

Leziuni oculare. Ochelarii de protecție ar trebui să fie întotdeauna purtați într-un solar . Dacă ochii sunt expuși la radiații UV ,corneea și conjunctiva se pot inflama și în unele cazuri vederea poate fi permanent deteriorată. Expunerea la radiații UV crește , de asemenea, sansa de a dezvolta cararactă și cancer la ochi .

Persoanele cu pielea sensibilă. Persoanele cu pielea sensibilă care se ard cu ușurință, nu se vor bronza într- un solar.

Unele produse cosmetice și medicamente pe baza de prescriptie medicala ( cum ar fi antibiotice , medicamente pentru tensiune arterială ridicată , antidepresive , unele medicamente pentru boli de piele , medicamente care deprimă sistemul imunitar și unele medicamente anti-inflamatorii ) pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV .

Utilizarea unui solar în timp ce utilizezi aceste produse / medicamente pot duce la arsuri solare severe și / sau o erupție însoțită de mâncărime și durere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here