Te-ai intrebat vreodata ce face o femeie eleganta? Este usor sa ne gandim mai intai la tot ceea ce este exterior – imbracaminte, bijuterii, automobile si asa mai departe – dar factorii materiali sunt neintemeiati in ceea ce face o femeie eleganta. Pentru a proiecta eleganta trebuie sa te uiti mai intai in interior, restul vor veni mai tarziu si incetul cu incetul vei lucra.

Detaliile fac diferenta cat priveste stilul, asa ca iata cum recunosti o adevarata doamna. Deci, pentru a ne oferi o idee mai clara si pentru a recunoaste trasaturile care identifica eleganta feminina, avem pentru dvs. aceste secrete pe care le stie fiecare femeie eleganta.

Tinute care impresioneaza prin simplitate si calitate

Simplu, discret si de calitate – prin aceste trei cuvinte se poate caracteriza garderoba unei doamne. O rochie simpla, neagra, o camasa clasica alba, o pereche de pantaloni office si alte cateva piese de acest fel sunt de baza intr-o garderoba cu adevarat stilata.

Accesorii discrete si machiajul natural

Niciodata nu vei vedea o femeie eleganta purtand bijuterii masive, care sa epateze. Accesoriile de bun gust nu sunt cele tipatoare, ci acelea care completeaza cu stil o tinuta si complimenteaza frumusetea naturala pe care fiecare dintre noi o are.

Detaliul care conteaza dincolo de aspect

O doamna nu ridica tonul, nu are un limbaj vulgar si nu barfeste. De multe ori, un limbaj elegant si diplomat poate face minuni, iar doamnele cu clasa stiu foarte bine acest lucru.

Postura

Daca in completarea unei tinute elegante nu se tine cont de acest aspect, efectul este distrus complet. Un mers feminin pune in valoare orice tinuta, o postura corecta si gesturi care arata clasa fac mereu o impresie buna.  Nu sunt admise cele mai frecvente greseli ale posturii – spate incovoiat, bazin aplecat in fata, umeri lasati sa cada grei inspre inainte si barbia in piept.

O doamna este ea insasi mereu

O femeie eleganta nu este falsa si apreciaza oamenii sinceri, la randul ei. Indiferent cat efort ar depune o persoana pentru a se ascunde, adevaratul ei caracter va iesi in evidenta la un moment dat. 

Are grija de ea insasi

Si aceasta parte vine pe mai multe niveluri: ingrijeste-ti corpul cu exercitii fizice  si  nutritie echilibrata  (salata si inghetata tripla de ciocolata, de ce nu?); isi cauta sanatatea mintala, se inconjoara de oameni care o fac sa creasca  si isi ia timp pentru ea. Cand femeia eleganta este in armonie cu ea insasi, comportamentul si clasa vor emana in mod natural. Este actiune-reactie!

Este obisnuit ca de cele mai multe ori oamenii sa confunde eleganta cu banii, avand ideea eronata ca fiecare om de putere este deci elegant si sofisticat. Eleganta, mai mult decat ceva pe care putem pune pretul, este distinctia sau gratia care rezulta din a avea bun gust si a se remarca prin simplitate.

Adica, o femeie eleganta poate fi una care, fara a arata sau a arata haine valoroase, continua sa-si mentina purtarea si clasa prin miscarea mainilor, zambetul usor sau chiar tonul vocii cand vorbeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here