Toate semnele zodiacului au un anumit grad de gelozie, cu toate acestea, unele mai mult decat altele si fiecare le exteriorizeaza intr-un mod diferit.

Toti oamenii au o anumita gelozie, fie ca este vorba de partenerul lor, de un frate sau de un prieten. Cu toate acestea, nu toti le exprima in acelasi mod si, in unele cazuri, se observa clar ca aceasta persoana apartine unuia dintre cele mai geloase semne ale zodiacului.

Exista diferite tipuri de gelozie si cele mai geloase zodii o manifesta, de asemenea, in moduri diferite.

Exista gelozie manifesta, care apare atunci cand o persoana se increde in partenerul sau si ii pune intrebari, gelozie ascunsa care nu este aratata si gelozie patologica.

Cu aceasta descriere, trecem in revista care sunt cele mai geloase semne ale zodiacului

Scorpionul

Acest semn este clasat pe locul 1 in clasamentul celor mai geloase zodii. Iubeste la nebunie si uraste cu furie, iar cand este gelos este pentru ca stie cu siguranta ca se intampla ceva ciudat. Gelozia sa este legendara si intuieste tradare.

Gelozia intr-un Scorpion poate duce la acte de razbunare si la o natura complet nemiloasa.

Pesti

Semnul apei este al doilea cel mai gelos semn. Este gelos, dar intr-un mod justificat, pentru ca stie sa diferentieze ceea ce este si ce nu, asa ca nu are rost sa incerce sa manipuleze, pentru ca intuieste perfect. Nu va tacea atunci cand simte ca ceva nu este in regula si este capabil sa puna in scena orice indiferent de context daca se simte tradat.

Berbec

Semnul focului ocupa locul al treilea dintre cele mai geloase semne, deoarece este pasionat de tot ceea ce il inconjoara. Nu are rabdare si nu se va gandi sa puna la indoiala vinovatul, dar va fi gelos daca va simti ca ii invadeaza teritoriul.

Pe de alta parte, trebuie mentionat faptul ca gelozia Berbecului se manifesta intr-un mod ciudat: nu se plange partenerului sau, nu explodeaza, nu tipa sau nu se plange, nu reproseaza. Ce face acest semn este sa munceasca ca un nebun.

Capricorn

Este clasat pe locul 4 dintre cele mai geloase semne. Acest semn pare o persoana calma si chiar indiferenta in multe situatii. Dar, in momentul in care observa o activitate neobisnuita, din priviri si gesturi, poate deveni obsedat si chiar poate intreba pentru a afla fiecare detaliu al suspiciunilor sale.

Leu

Aceasta ocupa locul 5 in topul celor mai geloase zodii. Daca vede miscari ciudate in jurul lui, este plin de furie. Este un semn foarte intuitiv. In momentul in care o va spune, indiferent de contextul in care se afla, va exploda chiar daca mai tarziu va trece furia.

Taur

Taurul se afla la „mijlocul” celor mai geloase zodii. Este clasat pe locul 6 dintre cele mai geloase zodii: este posesiv si gelos. Cand va vedea ceva care il deranjeaza, o va spune clar si imediat. Probabil ca Taurul sa nu mai aiba incredere in acea persoana pentru o lunga perioada de timp.

Balanta

Acest semn este clasat pe locul 7 dintre cele mai geloase semne. Merita mentionat ca este foarte gelos si aproape intotdeauna decide sa arate acest lucru, intr-un mod bun sau intr-un mod rau, dar o face. Acest sentiment poate face ca Balantele sa fie paranoice sau sa le determine sa renunte la tot si sa decida sa reporneasca, dar singure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here