grasime burta

Dacă până acum ați crezut că berea consumată moderat îngrășa burta , afla că nu este adevărat . Fumatul este mai rău susțin experții din întreaga lume într-un simpozion organizat la Bruxelles luna trecută . Aflați ce promovează stocare de grăsime !

1. Fumatul

S-a constatat că fumatul schimbă „distribuția” grăsimii este de multe ori asociată cu grăsimea de pe burtă. Prof. Dr. Arne Astrup , șeful nutritiei umane de la Universitatea din Copenhaga , Danemarca, a declarat la simpozion: „Alcoolul asociat cu fumatul creste riscul de grasimea pe abdomen , dar multe studii arată că riscul semnificativ ar fi din cauza fumatului . ”

2 . Alcoolul folosit în cantități mari

Dacă până acum ai crezut că berea ingrasă, cele mai recente cercetări arată că după consumul de mai mult de 16 de pahare de bere pe săptămână asociate cu fumatul și alți factori, poți observa o schimbare în circumferință . Astfel , nu numai berea este responsabilă pentru stocarea de grăsime într-o zonă . Specialiștii au descoperit că există o legătură între consumatorii de bere și alegerea proastă de dieta , ei de multe ori optează pentru alimente grase bogate în calorii.

3 . Stresul

Situațiile stresante de zi cu zi pot declansa tulburari fizice si nervoase reale , inclusiv cresterea in greutate .

4 . Lipsa de program de somn ordonat

Oamenii care dorm mai puțin au obiceiul de a mânca mai mult, dar nu ard calorii din diverse alimente , potrivit unui studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie Clinica .

5 . Lipsa de exerciții fizice

Nu evita sportul , este esențial ca organismul dumneavoastră să beneficieze de efectele pozitive aduse de mișcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here