life-japan-bed-456Cele 5 motive pentru a trece peste sex sunt cele ironizate si in filmele care trateaza aspecte ale vietii de cuplu, usor comice. Da, ele chiar exista.

Pe 10 februarie 2009, au fost facute niste sondaje de opinie legate de ce motive folosesc femeile pentru a scapa de sex. In fruntea clasamentului s-au aflat raspunsuri legate de nevoia de somn sau de odhina, ca „sunt prea obosita” sau „ma simt rau”.

Sondajul national facut prin telefon in Ianuarie au inclus o mie de adulti intre 18 si 25 de ani, de catre Centrul National de Cercetare a Opiniilor Consumatorilor din America. Femeile au format 52% din grup. Cele mai multe participante, 57% erau casatorite sau traiau cu partenerul lor, iar 48% aveau copii mai mici de 18 ani, acasa.
Majoritatea participantilor, 81% au spus ca anul trecut, au evitat sexul din cand in cand. Aici sunt primele 5 motive cunoscute pentru a nu face sex, impreuna cu procentajul participantilor care au ales acel motiv (puteau sa aleaga mai multe variante de raspuns):

1.    Prea obosit sau nevoia de somn : 53%
2.    Stare proasta de sanatate: 49%
3.    Fara chef: 40%
4.    Grija de copii sau de animale: 30%
5.    Munca: 29%

Fluxul economiei nu a fost unul dintre motivele lor. Din 595 de participanti care au declarat ca au fost activi sexual in 2008, 78% au spus ca economia nu au afectat cat de des faceau sex.

Alte lucruri obtinute din sondaje includ:

45% dintre participantii activi sexual au spus ca niciodata nu au planuit un moment pentru a face dragoste cu partenerul, dar doar 7% isi programeaza sexul pe calendar.

56% dintre barbati spun ca se gandesc la sex zilnic, comparat cu 19% pentru femei

Oamenii care isi incadreaza sanatatea la „proasta”, este putin probabil sa faca sex, dar asta nu inseamna ca nu se gandesc la el.

Se pare ca parintii de copii mai mici de 18 ani fac mai mult sex in 2008 decat oamenii care nu locuiesc cu copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here