masca cu legume

Legumele sunt un grup de alimente care pot fi , de asemenea, prelucrate într-un tratament de înfrumusețare. Dacă aveți probleme cu pielea fetei , încercați unele dintre aceste măști și tratamente naturale .

Mască față de roșii

Faceți piure de tomate . În amestec se adaugă câteva picături de suc de lămâie , o jumatate de linguriță de praf de argilă și se amestecă bine până devine omogen. Aplicați masca pe față și gât și se lasă să se usuce . Apoi se spală cu apă rece pentru a obține o piele frumoasă.

Mască de morcovi

Morcovul este bogat în vitamina A și este bun pentru pielea sensibilă. Această legumă este , de asemenea, utilizată ca un remediu pentru acnee , puncte negre și de asemenea, modificări de pigmentare a pielii.

Faceți suc ​​de morcovi și adăugați câteva picături de suc ​​de lămâie , miere și lapte . Aplicați masca și masați aproximativ 2 minute. Lăsați să stea timp de 15 minute și se clătește cu apă rece . De asemenea , cu această mască se pot trata pete negre pe pielea din jurul genunchilor și coatelor.

Mască de cartofi

Această mască este foarte bună pentru cei care au probleme cu pielea uscată. Pisați frumos cartofii și masați fața cu ei. Un alt mod de a folosi de cartofii este de a-i rade și de a-i amesteca cu puțin lapte. Adaugă pe față și lăsați timp de 10 minute și apoi se clătește cu apă rece .

Mască față cu usturoi

Usturoiul este bogat în vitaminele A , C și E care protejează pielea de razele soarelui și de radicalii liberi . Intr-un castron se adaugă 1/2 lingură faină de porumb , praf de lemn de santal , suc de lămâie și pastă de usturoi .

Se amestecă bine și se adaugă câteva picături de lapte pentru a face aluatul. Aplică masca pe față și se lasă timp de 10 minute . Spălați cu apă rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here