Iată o dilema pentru cele mai multe dintre femei, care doresc să audă în fiecare zi, dacă se poate, această frază magică. În ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, acestora le este foarte greu să rostească aceste două cuvinte, pentru că în mintea lor, ele au o cu totul altă relevanţă.

De cele mai multe ori, bărbaţii se folosesc de anumite lucruri prin care să demonstreze că îşi iubesc parteneră, fără să mai fie nevoie de cuvinte. Ei au diferite alte metode prin care spun „te iubesc”. Important este să ştii care sunt acestea, astfel încât să nu treacă neobservate.

Bărbaţilor nu le place să vorbească despre iubire, pentru că mulţi dintre ei nu ştiu să se exprime conform aşteptărilor noastre. Deşi au sentimente şi simţ că iubesc, le este foarte greu să spună. Dragostea îi face pe bărbaţi vulnerabili şi îi determină să se comporte precum nişte copii. Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi din partea lor.

Din acest motiv, multe dintre femei sunt nefericite. Deşi nu o spun, bărbaţii iubesc, numai ca au diferite feluri de a-şi exprimă iubirea. O femeie are întotdeauna nevoie de confirmări de la bărbatul care îi este alături.

O modalitate simplă de care bărbaţii se folosesc pentru a demonstra persoanei iubite că are anumite sentimente pentru ea sunt cadourile. Pentru o mare parte dintre bărbaţi, lucrurile materiale sunt cele mai la îndemână, în timp ce bărbaţii romantici preferă florile şi bileţelele de dragoste.

Un alt mod de a spune „te iubesc” este acela de a fi alături de persoană iubită în momentele dificile din viaţă. Sfaturile şi susţinerea pe care o oferă persoană iubită sunt de cele mai multe ori cel mai bun tratament în faţă unor probleme majore.

Deşi pare greu de crezut, unii bărbaţii arată că iubesc prin gelozie şi posesivitate. De obicei, reacţiile   momentul  care se  ameninţaţi de un alt .  nu este normal, acest lucru este foarte des   cupluri. Din acest exces de iubire , multe femei se  controlate  lucrurile o   pe un drum greşit. Explicaţia este . Este felul lor de a spune ” iubesc”. Pentru  nu vor      pentru    este cel   lucru din  lor, cred  gelozia este cea    soluţie.

O  modalitate prin care  spun ” iubesc” este prin comportament. Afectivitatea    de a face dragoste cu  de , este modul lor a a-  sentimentele. Contactul fizic rupe practic o  care le  posibilitatea  arate  de mult       de bine se  alături de ea.

Un alt fel de a-    iubeşte este  de a-i  familia.      acest lucru, dar când se ,  foarte siguri pe sentimentele lor. Acesta este unul din semnele   eşti o   din  lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here