Comozi, practici şi eleganţi, blugii reprezintă un articol de îmbrăcăminte nelipsit din garderobă oricui, care de multe ori te salvează atunci când nu ştii cu ce să te îmbraci.
De la salopetă minerilor sau a celor care executau munci manuale, blugii au devenit treptat o piesă vestimentara remarcată în colecţiile celor mai vestiţi designeri din lume.
Aceştia ne încânta în fiecare sezon cu modele noi de blugi.

Să vedem ce ne aduce nou modă 2008 în ceea ce priveşte jeanşii pentru bărbaţi.
Tendinţe în modă jeansilor pentru bărbaţi
Dacă sunteţi un împătimit al modei şi vreţi să fiţi mereu în tendinţe, aflaţi că în această vară se poartă jeanşii conici pentru bărbaţi.
Designeri au renunţat la blugii drepţi sau evazaţi pentru a aduce în prim plan „skinny jeans” în modă 2008 la bărbaţi. Vestită marca Denim recomanda în acest sezon simplitatea.
Nu se mai poartă materialul prespalat, pătat sau fibre deteriorate, nici blugii cu ştrasuri, imprimeuri, design ambiguu sau combinaţii cu alte materiale.

Ceea ce este în vogă sunt pantalonii ţigaretă, conici, în diverse nuanţe, destul de pretenţioşi ca desing, adresându-se în primul rând persoanelor suple.
Dacă nu va regăsiţi în acest model, să ştiţi că blugii vintage sunt de asemenea la modă în vară lui 2008. Ei însă trebuie să fie cât mai simpli, iar asortaţi cu o cămaşa veţi avea sigur o ţinută interesantă şi trendy. Modă 2008 la bărbaţi nu-i ocoleşte pe amatorii de jeanşi scurţi pentru bărbaţi. Blugii scurţi sunt în continuare în tendinţe însă aceştia trebuie să fie simpli şi nu trebuie să fie scurtaţi sau franjurati.
Nonconformistii pot asorta perechii de blugi accesorii din piele dându-le o notă personală şi ieşită din comun.
Deşi asociat stilului casual, acest articol de îmbrăcăminte pentru bărbaţi poate deveni o ţinută eleganţă. Modă 2008 pentru ne acest lucru rafinamentul blugilor.
ceea ce priveşte culoarea, nuanţele de indigo albastru intens , dar nu neglijate nici nuanţele pastelate.

Cum – alegi blugii potriviţi?
Alegerea blugilor poate de cap femeilor dar bărbaţilor. Nu cei care nu ştiu – perechrea de blugi .
Atunci când – decis cumperi blugi trebuie vedere anumite aspecte: alege-i funcţie de hainele cu care ştii le vei nu pentru mărimi fixe. Jeanşii pentru trebuie fie comozi, iar pentru a descoperi acest lucru este bine verifici , aspectul taliei, precum felul cum cade pe formele tale. câţiva – de câteva ori senzaţia de confort nu dispare fii sigur făcut cea alegere.
Ideal este blugii se poată multor ţinute, iar flexibilitatea acestora combinaţiile vestimentare a făcut acest articol de îmbrăcăminte pentru  barbatii ( nu numai) indispensabil .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here