Alimentele consumate influenteaza in mare masura viatasexuala. Testosteronul – prezent in ambele sexe – joaca un rol de baza in mentinearea libidoului. Puteti sa va influentati insa apetitul pentru sex prin consumarea limentelor bogate in zinc si vitamina B6 – care produc testosteronul.

Ardei iute – contine o substanta care elimina endorfine, stimuleaza terminatiile nervoase si mareste ritmul de bataie al inimii. Fiind picant, tu transpiri, iei foc si mergi la joc.

Capsunile – pot fi folosite cu succes pentru un preludiu de neuitat, bineinteles, alaturi de putina frisca.

Banana – pe langa faptul ca are si o forma sugestiva, banana are si rol de afrodisiac. Fructul are in continut substante care ajuta la reglarea tensiunii arteriale.

Telina –  contine androsteron, un hormon sexual secundar care confera barbatilor un miros deosebit care cu siguranta atrage

Ananasul – este folosit in diferite tratamente contra impotentei.

Mierea – este folosita de mult timp ca remediu contra impotentei sau a sterilitatii.

Ciocolata – aceasta are multe roluri benefice pentru o femeie, cum ar fi sa ii creasca gradul de confort si sa o inveseleasca, insa poate sa ii provoace si un sentiment de vina daca a consumat prea mult.

Broccoli – este un aliment afrodisiac si antioxidant puternic care ajuta celulele sa se mentina tinere pentru mai mult timp. Continutul sau ridicat de calciu si magneziu creste libidoul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here