Iubirea dintre doua fete nu e o chestie deloc noua. Numai ca, odata cu trecerea timpului si cu diminuarea prejudecatilor, acest tip de relatie este din ce in ce mai vizibil si nu mai este catalogat drept “anormal”. Tot mai multe vedete de astazi indraznesc sa-si traiasca povestile de dragoste fara a le mai tine in secret. Cuplul Lindsay Lohan si Samantha Ronson e renumit pentru iubirea lor cu nabadai.

Ai vazut-o, ti-a placut.. si te-ai trezit ca o saruti! O petrecere, poate si ceva bautura, poate o dezamagire in  dragoste si din intamplare, ai dat peste o fata foarte simpatica. Ce-i cu tine? Nu-i nimic anormal- daca la asta te gandesti. Ai avut un moment in care te-a luat valul si ai facut ce ai simtit, chestie care e chiar indicata uneori.

Iti place sa saruti fete

Dintotdeauna te-ai simtit atrasa de fete.La inceput nu ai luat in seama chestia asta, insa pe parcurs  ai realizat ca iti place mai mult sa saruti o fata decat un baiat! Baietii ti se par de fapt  plictisitori, prea zgomotosi si neciopliti. Cu fetele e alta poveste si daca stai sa te gandesti , ai o gramada de prietene si nici un prieten. Nu prea mai sunt dubii, esti lesbiana! Daca tu consientizezi pe deplin ce implica  acest lucru si nu ai nicio problema legata de posibilele reactii negative ale celor din jur, atunci e super ok.

Pact de prietenie.

Ideea de a te saruta cu fete nu te tenteaza prea tare. Insa exista un caz special: tu si prietena ta cea mai buna. Sunteti nedespartite din copilarie, asa ca nu-i refuzi aproape nimic. Ti s-a parut cam dubios sa ii spui”nu” in momentul in care ti-a cerut sa va sarutati. Totusi, nu ti-a placut si te gandesti cu groaza ca poate ea isi va mai dori sa repetati experienta. Nu-ti plac fetele, asta e clar! Ai incercat sa-i faci pe plac ei, dar a doua oara cand va vrea, explica-i ce si cum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here