În ziua de azi, există atât de multe opțiuni de bijuterii cu pietre prețioase, încât oricui îi este greu să aleagă. Totuși, experții Bijuterii TV ne-au comunicat câteva reguli standard pe care trebuie să le ai în calcul atunci când alegi o bijuterie. Ametistul și smaraldul sunt două pietre prețioase pe care industria bijuteriilor le folosește preponderent. De aceea, astăzi vei afla în funcție de ce trebuie să alegi!

Ce trebuie să știu înainte să îmi aleg bijuteriile?

Există câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte să faci alegerea finală cu privire la accesoriile tale.

Primul lucru și unul dintre cele mai importante este subtonul pielii tale. Există diverse metode prin care poți să îl determini, dacă nu îl știi deja! El te va ajuta să alegi piatra prețioasă care îți va pune în valoare trăsăturile cel mai bine.

Al doilea lucru ar fi tipul de eveniment la care mergi. Este unul formal sau informal? Nu vei alege același tip de bijuterie la un bal mascat și la o aniversare. Pietrele prețioase precum ametistul sau smaraldul au un nivel propriu de eleganță care trebuie aliniat cu cerințele evenimentului.

Al treilea lucru pe care trebuie să îl știi este ținuta partenerului tău. Pentru a fi un cuplu străluctior, trebuie ca ținutele voastre să se completeze. Nu este necesar să aibă aceleași culori, dar este bine să aibă un stil apropiat și nuanțe care se potrivesc.

Smaraldul – când și cum îl aleg?

Smaraldul este una dintre nestematele care emană lux și eleganță. Acest lucru se datorează și locului ei în topul celor mai scumpe pietre prețioase, alături de diamant, rubin și safir.

Din acest motiv, smaraldul se potrivește mai bine unor evenimente formale, unde ținutele tale sunt mult mai elegante. Este bine ca vestimentația să fie una cât mai simplă atunci când porți accesorii cu smarald, pentru ca elementul central, bijuteria, să iasă în evidență.

Persoanele cu un subton rece al pielii sunt cele care ar trebui să aleagă bijuterii de culoare verde smarald. Contrastul dintre nuanța pielii lor și culoarea impunătoare a nestematei va crea un efect atrăgător.

Ametistul – când și cui se potrivește?

Poate printre cele mai accesibile pietre semi-prețioase, ametistul nu își pierde nici din frumusețe și nici din popularitate. Acesta este motivul pentru care, pe Bijuterii TV, multe dintre accesoriile de top includ ametistul.

Bijuteriile cu ametist au un aer discret și sunt mai potrivite unui stil semi-formal. Spre exemplu, ai putea purta o bijuterie cu ametist atunci când mergi la birou. 

Desigur, există și variante de bijuterii cu ametist la un preț ridicat, în funcție de proveniența și caracteristicile nestematelor. Acestea au de obicei un aspect mai elegant și pot fi purtate la evenimente formale, de seară.

Ametistul se potrivește tot persoanelor cu subton rece, iar culorile ținutelor tale pot varia de la cele neutre, la cele mai îndrăznețe, datorită versatilității pietrei prețioase violet.

Smaraldul și ametistul sunt două nestemate deosebite, dar care se potrivesc unor stiluri, evenimente și culori diferite. Vestea bună este că pe Bijuterii TV poți găsi atât bijuterii din ametist, cât și din smarald. Intră acum și cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here