Iubim adidașii pentru confortul pe care ni-l oferă, iar atunci când găsim o pereche de adidași 100% pe gustul nostru, ne dorim să îi păstrăm mereu în cea mai bună stare, astfel încât să ne putem bucura cât mai mult timp de ei. Ei bine, curățarea adidașilor este o activitate absolut necesară pentru a-și păstra confortul și aspectul atrăgător pe termen lung, însă este foarte important modul în care se face curățarea lor.

De aceea, dacă tocmai ți-ai achiziționat o pereche de adidasi dama și ți-ai dori să îi întreții cât mai bine și mai corect, atunci sfaturile din acest articol îți vor fi, cu siguranță, de mare ajutor.

Iată cum ar trebui să ai grijă de adidașii tăi pentru a te putea bucura de ei cât mai mult timp:

Cum să eviți mirosurile neplăcute ce apar în interiorul adidașilor

Pentru a-ți păstra adidașii în cea mai bună formă, ar trebui să eviți înainte de toate mirosurile plăcute ce apar, de regulă, în interiorul lor. Ei bine, mirosurile neplăcute apar din cauza transpirației, iar atât timp cât nu se usucă corect, în mod inevitabil vor apărea mirosurile urâte. De aceea, ar trebui să nu porți mereu aceeași pereche de adidași, ci să le permiți să se aerisească în mod corect, iar astfel mirosurile neplăcute nu vor apărea. 

De asemenea, dacă nu vei purta șosete în interiorul adidașilor, șansele ca anumite mirosuri neplăcute să își facă simțită prezența vor crește. Iar pentru a evita cât mai mult aceste mirosuri urâte, ar trebui să îți achiziționezi o pereche de adidași din materiale ce permit picioarelor să respire. 

Sfaturi pentru curățarea adidașilor la mașina de spălat

Spălarea adidașilor la mașina de spălat este cel mai ușor mod de a-i curăța, prin urmare sigur este și metoda ta preferată. Ei bine, pentru a nu risca deteriorarea adidașilor atunci când îi cureți folosind mașina de spălat, ar trebui să ai în vedere anumite lucruri.

De exemplu, să nu speli încălțămintea din piele la mașina de spălat. Aceasta ar putea avea foarte mult de suferit!

Atunci când introduci adidașii la spălat, ar trebui să scoți șireturile și branțurile pentru a fi spălate spearat. Acestea le poți introduce într-o pungă sau într-o față de pernă. Îți recomandăm totuși să ai în vedere spălarea manuală a branțurilor, deoarece astfel vei obține rezultate mult mai bune. 

Alături de adidași ar trebui să adaugi câteva prosoape rele, deoarece astfel mașina de spălat va putea echilibra greutatea pentru a oferi rezultate optime, fără a risca degradarea adidașilor sau a mașinii de spălat. Tot pentru a evita degradarea adidașilor, ar trebui să ai în vedere folosirea unei fețe de perne sau a unei pungi din material textil, în care îi vei introduce pentru a-i proteja.

În final, îți recomandăm să folosești un program de spălare cu apă rece și viteză de centrifugare redusă. Astfel, vei beneficia de o spălare cât mai eficientă și de rezultate încântătoare.

Pune în practică toate aceste sfaturi și cu siguranță te vei putea îngriji în mod corect de adidașii tăi. Iar dacă ai nevoie de o nouă pereche de adidași, atunci ar trebui să ai în vedere oferta de pe Tocmania.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here