sarut1Nu trebuie neaparat sa-ti cheltuiesti economiile pe jucarioare extravagante ca sa-ti “condimentezi” noptile nebune de iubire cu iubitul tau. Incearca sa-ti folosesti mai mult imaginatia decat portofelul si cauta prin casa cateva “nimicuri” pe care sa le transformi in adevarate ajutoare pasionale.
Iata cateva sugestii, despre lucruri pe care sigur le ai, dar pe care poate nu le-ai folosit niciodata in acest scop:

Pernele

Reusita unei partide de sex tine, printre altele, si de unghiuri – care parte a corpului lui interactioneaza cu a ta, unde, in ce fel.

Geometria nu a fost niciodata atat de amuzanta, si de interesanta! Iata de ce pernele pot fi cel mai bun reazem aici! Foloseste-le ca sa-ti ridci corpul sau pentru ca el sa se sprijine in anumite pozitii. Vei ramane surprinsa de cate senzatii noi vei putea experimenta, chiar si in pozita voastra preferata, cu doar o perna plasata strategic.

Esarfele

Ai cateva esarfe care stau atarnate, fara vlaga, in dulap? Transforma-le in “bandaje” sexy, pentru a va exploata fanteziile.

Acopera-i ochii sau leaga-l de maini ca sa fii sigura ca nu va “scapa” unui preludiu promitator. Incearca diferite materiale, de la satinul senzual pana la casmirul luxos sau angora pufoasa. Cateva picaturi din parfumul tau preferat pulverizate in graba va vor excita la maxim simturile.

Afrodiziace

Nu subestima valoarea substantelor despre care se stie ca stimuleaza apetitul sexual. Ciocolata, de exemplu, este apreciata deoarece are in compozitie substante ce genereaza o stare de bine, similara cu cea in care ne cufundam atunci cand suntem indragostiti. Pe lista afrodiziacelor mai apr, printre altele, si vinul, mierea, busuiocul, ardeiul iute, rozmarinul sau telina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here