De ce marketing-ul prin prezintă un beneficiu față de alte forme de marketing mai tradiționale? De ce conduce la o mai bună rentabilitate a investițiilor și a măsurătorilor legate de implicarea clienților decât alte tehnici de marketing? De ce ați investi timpul și resursele pentru a dezvolta un program de promovare prin email? În acest articol, vă prezentăm cele mai importante beneficii ale promovării prin email pentru afacerea dvs., comparativ cu alte forme de marketing.

Timp și efort redus

Cu metoda de promovare prin email puteți transforma o piesă de comunicații de marketing în mai puțin de două ore. Utilizând șabloane de e-mail recurente, tot ce trebuie să faceți este să aprobați copia pentru e-mail și orice modificări aduse graficelor, să utilizați interogări simple din baza de date pentru a decide cui să le trimiteți. Săptămâni de muncă pot fi realizate în doar câteva ore și de către un singur angajat.

Mesaje în timp real

Deoarece un e-mail poate fi finalizat în doar câteva ore, puteți trimite literalmente mesaje nelimitate pentru a ajuta la reducerea stocului sau pentru a promova un timp limitat special, după cum este necesar. Puteți chiar să trimiteți mesaje unice în timp real clienților în zilele lor de naștere sau aniversări. Cu metoda de promovare prin email, termenele limitate sunt prietenul tău, nu inamicul tău.

Personalizați mesajele

Metoda de promovare prin email prezintă multe oportunități dinamice. Nu numai că puteți trimite e-mail personalizat cu numele sau numele de conectare al utilizatorului, dar multe soluții de promovare prin email oferă posibilitatea de a furniza informații personalizate, cum ar fi vânzările sau istoricul achizițiilor.

Răspândirea informațiilor

Redirecționarea unui e-mail cu o ofertă atrăgătoare sau utilă sau o informație durează doar câteva secunde și mulți utilizatori o vor trimite mai departe. Asta înseamnă că efortul dvs. de marketing nu are doar o acoperire mai largă, ci și o acoperire în rețea cu persoane care, prin transmiterea e-mailului, acționează în prezent ca avocați ai brandului dvs.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here