Beneficiile pentru sănătate ale lămâilor includ utilizarea sa ca un lemontratament de infectii ale gatului, indigestie, constipație, probleme dentare, si febra, hemoragii interne, reumatism, arsuri, obezitate, tulburari respiratorii, holera si a hipertensiunii arteriale, in timp ce beneficiaza, de asemenea, de îngrijirea parului si pielii.

Cunoscuta pentru proprietatea sa de terapeutica de generatii, lămâia ajută la întărirea sistemului imunitar, curata stomacul, și este considerata un purificator de sânge.

Sucul de lămâie, mai ales, are mai multe beneficii de sănătate asociate cu ea. Este bine cunoscut ca un tratament util pentru pietre la rinichi, reducând accidente vasculare cerebrale și scăderea temperaturii corpului. Ca o băutură răcoritoare, limonadă vă ajută să rămâneți calm și rece.

Beneficiile pentru sănătate ale lămâii se datorează numeroaselor sale elemente nutritive , cum ar fi vitamina C , vitamina B , fosfor , proteine ​​și carbohidrați . Lamaia este un fruct care conține flavonoide , care sunt materiale compozite care conțin antioxidante și de combatere a cancerului. Aceasta ajută la prevenirea diabetului zaharat , constipație , hipertensiune arterială , febră , indigestie și multe alte probleme , precum și îmbunătățirea pielii, parului , și dinții . Studiile efectuate la Urologica Asociatiei Americane a sublinia faptul că limonadă poate elimina apariția de pietre la rinichi prin formarea de citrat urinar , ceea ce previne formarea de cristale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here