Beneficiile pentru sănătate ale strugurilor includ capacitatea lor de a grapetrata constipatie, indigestie, oboseală, tulburări renale, degenerescenta maculara si prevenirea cataractei. Strugurii, una dintre cele mai populare și delicioase fructe, sunt surse bogate de vitamine A, C, B6 si acid folic, în plus față de minerale esențiale, cum ar fi potasiu, calciu, fier, fosfor, magneziu și seleniu.

Strugurii contin flavonoide, care sunt antioxidanti foarte puternici, care pot reduce daunele provocate de radicalii liberi si incetinesc imbatranirea.

Unele dintre beneficii pentru sănătate de struguri includ următoarele:

Datorită valorii lor terapeutice bine cunoscute, struguri pot fi folositi ca un remediu pentru astm. Pe lângă faptul că, au o putere mare de hidratare, creste, de asemenea, umiditatea prezentă în plămâni și reduce evenimentele astmatice.

Strugurii sunt o sursă minunată de micro-nutrienti, cum ar fi cupru, fier, mangan, și toate din care sunt importante în formarea și puterea de oase. Adăugarea de struguri în dieta dumneavoastră în mod regulat poate preveni apariția unor condiții legate de varsta, cum ar fi osteoporoza. Manganul este un element extrem de important în organism, care ajuta la orice, de la metabolismul proteinelor, formarea de colagen, și funcționarea sistemului nervos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here