Poate suna ca un fetis ciudat, dar iubim buzele! Buzele sunt unice si spun multe despre personalitatea ta. Unii artisti de makeup au sintetizat un fel de semnificatii ale formei buzelor, asa ca le impartasesc cu voi.

Buze pline. Femeile cu buze voluptoase precum Angelina Jolie sau Bianca Dragusanu (desi si-a facut implanturi in buze) sunt curajoase si sigure pe sine. Nu e nimic mai frumos decat sa ai buze simetrice perfecte, care te fac sa arati exceptional si irezistibila. Buzele tale sunt deja moi, iar buzele naturale pline inseamna ca nu ai nevoie de creion de buze. Doar aplica putina culoare fara sa exagerezi.

Buze mari si lungi. Femeile cu buze lungi precum Anne Hathaway sunt tinere, exuberante si cu multi prieteni cu diferite interese. Ele sunt perfectioniste, pline de succes si talentate si isi hotarasc singure soarta. Mai intai, aplica un creion de buze pe linia buzelor, oprindu-te exact inainte de colturile gurii. Apoi foloseste un balsam deschis pentru zi sa un gloss mat inchis pentru seara.

Buzele stranse si pline spre mijloc. Femeile cu buze rotunde precum Drew Barrymore sunt interesate in a explora, rebele si le place sa firteze. De obicei, oamenii sunt atrasi de aceste femei datorita sarmului vivace. Ramaneti pe glossuri colorate. Daca vreti sa va extindezi forma buzelor, aplicati creion de buze deasupra colturilor buzelor.

Buzele subtiri. Femeile cu buze subtiri tind sa fie intuitive, sensibile si orientate spre detaliu. Esti dulce si timida uneori. Un liner bej sau roz neutru sau un ruj in aceasta culoare face minuni si mareste buzele. Poti folosi si un corector care ilumineaza deasupra arcului buzei pentru a crea mai multa lumina si volum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here