tatuaje

Fiecare persoană are o toleranță diferită la durere, dar există câteva reguli foarte simple, care vă pot ajuta să alegeți cel mai bun loc pentru a obține un tatuaj sau un piercing. În timp ce durerea provocată de un piercing durează mai puțin timp pe parcursul procedurii, unele zone sunt mai sensibile și ar putea provoca durere pe termen lung.

Descoperiți locurile cel mai puțin dureroase pentru a obține tatuaje si piercing-uri, împreună cu alte opțiuni de gestionare a durerii.

Crema de amortire atunci cand realizezi un tatuaj este intotdeauna o modalitate buna de a gestiona durerea, dar ar trebui să te asteptți la mai mult de disconfort în cazul în care aceasta este prima ta experienta la un salon de tatuaj. Regula generală este că zona cu mai mulți mușchi și grăsime sunt mai bune pentru tatuaje și mai puțin dureroase. La capătul opus al spectrului , cele mai dureroase sunt fie cele foarte aproape de os, fie cele care conțin mai multe vase de sănge și terminații nervoase.

Dacă sunteți în căutarea de locuri care sunt atât feminine cât și mai puțin dureroase, un tatuaj în spatele urechii este o alegere excelentă . Puteți obține , de asemenea, un tatuaj pe ureche , deoarece durerea atunci când realizați un tatuaj direct pe cartilajul este , de obicei, mai puțin intensă.

tatuaje brat

Partea superioară a brațului și umărului superior sunt alte locuri bune pentru un tatuaj. Alegerea unui text sau un simbol mic va fi întotdeauna mai puțin dureroasă decat un tatuaj mai mare . Alte locuri feminine pentru a obține un tatuaj sunt talia și coapsa, de obicei, considerate ca fiind mai dureroase ca partea superioară a brațului sau umărului, dar mai puțin dureroase decât în spatele urechii.

tatuaje spate

Tatuajele pe gleznă pot fi foarte dureroase dacă vă decideți să le efectuați direct deasupra osului. Tatuajele pe deget și pe șold sunt o opțiune bună dacă ai de-a face cu prima experiență de acest gen, deoarece ele pot răni mai mult. În cele din urmă , încheieturile interioare și brațele interioare superioare sunt locuri bune pentru tatuaje , dar poate fi mai dureroase ca cele la ureche.

tatuaje glezna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here