Cleaning the Infected Piercing

Printre mai multe opțiuni pentru body piercing, piercingul în ureche este cel mai comun. Abordarea pentru un piercing în ureche poate fi o practică culturală sau pur și simplu pentru a fi în pas cu moda. Din moment ce piercingurile sunt realizate în părți ale corpului expuse, cum ar fi ureche, este nevoie de mai puțin timp de vindecare în comparație cu alte tipuri de piercing-uri, cum ar fi buric și limbă. De asemenea, șansele de complicații  sunt rare în caz de piercing în ureche.

Cea mai frecventă cauză a infecțiilor urechii perforate este introducerea de germeni, găsiți pe suprafața pielii, în locul de perforare. Acest lucru se poate întâmpla atunci când instrumente nesterile sunt folosite în timpul piercingului, sau în cazul în care piercing-ul nu este curățat în mod regulat la domiciliu. De asemenea, atingerea noului piercing cu degetele murdare poate duce la o infecție.

Infecții ale urechii perforate sunt frecvente în rândul copiilor și adolescenților. În cele mai multe cazuri, infecția va apărea la câteva zile după perforare. Semne ale unei infecții la urechea unde a fost realizat piercingul includ durere, roșeață, umflături și puroi.

Curățarea unui piercing infectat

O soluție cu sare este primul și cel mai simplu mod de a șterge bacteriile din rană și de a ajuta un piercing infectat să se vindece mai repede. Puteți folosi sare Epsom sau orice alt tip de săruri de baie , amestecate cu apă caldă. Pentru rezultate bune, se utilizează soluția să se spele rana de cel puțin două ori pe zi .

Încercați comprese calde

O infecție a unui piercing poate fi de asemenea tratată cu comprese calde. Stoarcerea puroiului din zona infectată poate fi foarte dureroasă și sunt cu adevărat eficiente doar pe țesuturile moi. Pentru un cartilaj infectat, compresele calde sunt o modalitate mai bună de a elimina lichidul. A nu se folosi doar apă caldă, utilizați soluție cu sare pentru comprese și întotdeauna uscați zona după ce ați terminat.

Utilizarea de antibiotic unguent

Tratați o ureche infectată cu un unguent antibiotic, întotdeauna pe ambele părți. Aplicați de cel mult trei ori în fiecare zi , pe ambele părți ale rănii . Asigurați-vă că nu se aplică un strat gros peste urechea cu piercing-ul infectat. Un pic este suficient și unguentul nu va interfera cu procesul de vindecare în cazul în care piercing-ul este proaspăt. Dacă vă confruntați cu o senzație de mâncărime sau o erupție foarte curând după ce începeși să utilizați antibioticul, ați putea fi alergic la ea , așa că trebuie să întrerupeți utilizarea.

Cum să curățați bijuteriile

Tot ce aveți nevoie pentru a curăța bijuteriile dvs. este apă caldă și săpun. Curăța întotdeauna săpunul cu atenție înainte de a-l pune înapoi în ureche. Dacă ai de a face cu o un piercing infectat, puteți utiliza , de asemenea, unguent cu antibiotic pe bijuteriile dumneavoastră înainte de a le utiliza din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here