ear piercin

Fie că ați optat pentru lobul urechii sau cartilaj, un piercing în ureche poate provoca uneori infecții și este important să se cunoască elementele de bază pentru a trata orice fel probleme cu piercingul. Cele mai multe infecții apar la scurt timp după ce ați străpuns urechea, dar uneori poate dura luni de zile în problemele să se dezvolte.

Aflați cum să recunoașteți și să tratați un piercing infectat în câțiva pași simpli și învățați mai multe despre cum să îngrijiți un piercing , dacă doriți să preveniți orice problemă apare.

Este important să fiți atenți la simptomele unei infecții în primele câteva zile după ce veți optat pentru un piercing, dar asta nu e singura dată când infectia poate lovi. De obicei , primul semn este faptul că suprafața de perforare este inflamată și roșie.

Umflarea și durerea , de obicei, se dezvoltă mai târziu și formarea unui lichid este un alt semn de infecție pentru un piercing în ureche. În cazul în care simptomele includ o scurgere galbenă sau verde, ar trebui să căutați ajutor medical. Febra este un alt semn de avertizare, așa că apelați la un specialist, deoarece infecția se poate transforma rapid într-o condiție care să vă pună în pericol viața.

Alergiile la metale pot include simptome similare ca ale unei infecții, dar există câteva diferențe care vă vor permite să știți care este cauza reală a unei probleme. Primul semn al unei alergii este o senzație de arsură, care nu este, de obicei, experimentată atunci când ai de a face cu o infecție.

Dacă rana se extinde și observați un puroi galben, dar nu exista nici o umflătură, probabil, aveți de-a face cu o alergie, nu cu o un piercing infectat.

Cel mai bun mod de a evita infecția este de a menține mereu urechile curate dupa ce ați făcut un nou piercing. Evitați să folosiți uleiuri și lotiuni pentru cel puțin un an și stați departe de piscine publice și căzi cu hidromasaj. Întotdeauna spălați cu atenție urechile pentru a preveni infecția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here