job

Cea mai importantă regulă de îmbrăcăminte pentru un interviu de angajare este să te îmbraci pentru jobul pe care îl dorești cu adevarat, nu pentru locul de muncă pentru care aplici. Dacă interviul este cu un manager, un lucrător de resurse umane, sau un recruiter, trebuie să pui piciorul în prag și să faci o impresie bună, cu câteva reguli simple.

Descopera cele mai importante reguli de îmbrăcăminte pentru un interviu, dacă doriești să maximizezi șansele de a obține locul de muncă dorit.

Un costum potrivit este totul, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu competitiv, în cazul în care modul în care arăți este foarte important. Dacă ai pierdut sau castigat in greutate recent, fie cumperi un costum nou, fie faci modificări pentru cel mai bun look pentru interviu.

interviu2

Un costum din două piese în culori inchise, de la bleumarin la negru, este cel mai bun mod de a te îmbrăca pentru un interviu de angajare. Combină-l cu o bluză într-o culoare mai deschisă. Cel mai sigur, cel mai bun este un costum cu fustă, dar un costum poate fi la fel de eficient, atâta timp cât este bine echipat.

interviu5

Un truc important este de a face cercetări despre codul vestimentar și cultura organizațională a companiei unde dorești să fii angajat. Atunci când nu porți un clasic două piese, mergi pentru trei piese, o fustă sau pantaloni, o bluză și un cardigan sau orice alt pulover casual.

interviu

Unul dintre cele mai mari pericole atunci când te intrebi cum să te imbraci pentru un interviu este să nu arăți prea provocator. În cele mai multe domenii, dacă  arăți prea sexy prin purtarea unui costum care este prea mulat, vei avea un dezavantaj, indiferent dacă interviul este un bărbat sau o femeie. Nu merge pe haine prea decoltate sau fuste strâmte dacă vrei să faci o impresie bună.

blazer

Arătând prea casual este un alt mod de a pierde un interviu de angajare. Ai doar o singură șansă pentru a face o impresie bună, astfel încât trebuie să profiți de ocazie. Chiar dacă nu ești cu adevărat îmbrăcată corespunzător pentru  interviu, cheia este să nu te îmbraci prea casual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here