a“SLIM – Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus înapoi” este cartea care ne dezvaluie secretele unei siluete la care viseaza toate femeile.

Imaginea lui Carmen Brumă în peisajul mediatic românesc este asociată cu mişcarea şi alimentaţia sănătoasă. Cu greu ar putea cineva să îşi închipuie că autoarea nu a avut dintotdeauna forma fizică exemplară de acum.

„Am ales cel mai prost refugiu, MÂNCAREA, la orice oră şi în orice cantitate. Nu poţi să-ţi plângi de milă fără o cutie de bomboane de ciocolată în braţe… Şi, uite aşa, proaspăta Miss Boboc, selectată pentru Miss Adolescenţă, s-a trezit, aproape peste noapte, cu 86 de kilograme. Nu mi-a luat mai mult de două luni.”, povesteşte autoarea.

Publicul poate vedea în premieră în carte o poză cu Carmen Brumă la 86 de kilograme.

Trecând prin multe experienţe de a slăbi fără rezultate şi care îi puteau afecta sănătatea, autoarea oferă în această carte soluţiile de succes prin care ea a ajuns la silueta de invidiat pe care o afişează astăzi.

Cititorul va afla tot ceea ce trebuie să ştie despre o nutriţie sănătoasă şi, cu ajutorul exerciţiilor fizice ilustrate chiar de autoare în carte, îşi va face propriul program de mişcare zilnică.

Lansarea cărţii “SLIM – Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi” va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie 2008 la ora 12.00 în cadrul Târgului de Carte GAUDEAMUS care se va desfăşura la Complexul Expoziţional “Romexpo”, Pavilionul Central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here