cauze sforait

Aproape toata lumea sforăie ocazional , dar dacă se întâmplă frecvent, sforaitul poate afecta cantitatea si calitatea somnului membrilor familiei și colegilor de cameră. Sforaitul poate duce la un somn sărac și oboseală în timpul zilei , iritabilitate , și probleme de sănătate . Dacă sforăitul ține treaz partenerul, poate crea, de asemenea, probleme majore în relație . Din fericire , dormitul în camere separate, nu este singurul remediu pentru sforait. Există multe alte soluții eficiente disponibile.

Cauze comune ale sforăitului

Vârsta. Pe măsură ce ajungi la vârsta de mijloc și dincolo , gâtul devine mai îngust , iar tonusul muscular în gât scade.

Ereditatea. Bărbații au pasaje de aer mai înguste decât femeile și este mult mai probabil să sforăie. Un gât îngust și alte atribute fizice care contribuie la sforaitul sunt adesea ereditare .

Sinusuri cu probleme . Caile respiratorii blocate fac inhalare dificilă și crează un vid în gât, ceea ce duce la sforăit .

Fiind supraponderali. Țesutul gras și un tonus muscular slab contribuie la sforăit .

Alcool , fumat și medicamente . Consumul de alcool , fumatul , și anumite medicamente pot crește relaxarea musculară care duce la mai sforăit .

Poziția de somn . Dormitul pe spate produce carnea de gât pentru a vă relaxa și de a bloca caile respiratorii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here