strawberries tea

Iată doua rețete pentru a face două tipuri de ceai pentru a pierde în greutate. Este foarte ușor. Deci , de ce nu încercați să-l faceți la domiciliu. Și suntem siguri că veți fi mulțumiți.

1 . Căpșuni – ceai jujube roșu

Căpșunile sunt bogate în vitamina C , fibre , pectină , care pot ajuta la eliminarea substanțelor toxice în organism . Acest lucru va sprijini arderea grăsimilor și pierde în greutate .
Ingrediente : Căpșuni , jujube roșu , zahăr , un pic de lapte proaspăt și gheață .
Început:
– Alegeți căpșuni proaspete. Scufundați-le cu saramură diluată , apoi se toaca mărunt .
– Tăiați jujubele în bucăți mici , adăugați apă și niște lapte proaspăt și fierbeți.
– Așteptați să se fiarbă laptele timp de aproximativ 5 minute apoi se toarnă zahărul ( în funcție de gustul dumneavoastră ) . Ar trebui să alegeți bomboane de zahăr deoarece îl va face și mai delicios. Sau puteți utiliza , de asemenea, zahăr pentru cei care țin dieta .
– Pregătiți o sticlă cu gura largă , puneți căpșunile tăiate într-un pahar și apoi se toarnă suc de jujube cu lapte într-un pahar . Așteptați aproximativ 2-3 minute , vă puteți bucura . Puteți bea cu gheață , dacă doriți .

2. Ceai de ananas și ghimbir

Știți cu toții că ananasul și ghimbirul sunt alimente perfecte pentru a reduce grăsimea . Ananasul oferă diverse surse de vitamina C, cu antagoniști de calciu , mangan , fosfor , fibre și, în special enzime digestive. De asemenea , ghimbirul ajută la promovarea defalcării de grăsime .
Ingrediente : ½ ananas , ghimbir proaspăt , parfum de mentă ( frunze proaspete posibil )

– Tăiați ½ ananas în bucăți mici , o felie de ghimbir proaspăt și se adaugă o linguriță de mentă. Se toarnă toate în blender.
– Filtrați pentru a lua suc și bucurați-vă cu gheață .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here