grapefruit dieta

Grapefruit este unul dintre fructele bune pentru sănătate și pentru procesul de pierdere în greutate. Grapefruitul are multe ingrediente utile , cum ar fi fibra , vitamine , minerale și puține calorii. Grapefruitul poate fi folosit pentru a găti, pentru a face suc ​​și salată .

Consumul de grapefruit ajută la întărirea rezistenței organismului , sporește metabolismul , reduce colesterolul și ajutp în procesul de pierdere în greutate. De altfel, când mănânci acest tip de fruct frecvent , persoanele supraponderale pot reduce pofta , pentru a preveni diabetul și multe alte boli. Combinând dieta cu grapefruit va ajuta pentru a reduce aproximativ 800 de calorii pe zi . Astfel încât să puteți lua în considerare în meniul de dieta cu grapefruit de mai jos și veți vedea rezultatul în doar 7 zile .

Meniu de mic dejun :
– Opțiunea 1 : Două felii de pâine , un ou prajit , 1 roșie , 1 castravete + jumătate de grapefruit .
– Opțiunea 1 Un castron de Nood , un tort , legume + 1 pahar de suc ​​de grapefruit .
– Opțiunea 1 : Un bol de carne de vită cu tăiței + o jumătate de grapefruit + un pahar de miere – ceai grapefruit .

Meniu de prânz :
– O salată mixtă de legume ( morcovi + castravete + mentă + grapefruit + roșii ) în amestec cu carne de vită sau de pui fiert ( sau carne de porc , carne de vită ). Limitați consumul de alimente prajite , deoarece este atât de ușor de a provoca acumularea de grăsime.

– Combină cu o jumatate de grapefruit , suc de grapefruit și miere. Acesta depinde de gustul tău .

Meniul Cina :
– Mănâncă alimente , cum ar fi roșu și verde . De exemplu : o farfurie de spanac fiert , combină supa de dovleac cu o jumatate de grapefruit .
– Selectați una din cele două opțiuni : salată de grapefruit , cu un pahar de ceai de miere grapefruit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here