Uneori te trateaza atat de distant, de parca ai fi cea mai buna amica a lui. Alteori te simti sufocata de la atata atentie si sarutari. Oare ce esti tu cu adevarat in ochii acestui tip?

Cea mai buna prietena a lui?

Iti povesteste o gramada de chestii. Ce mai zic baietii, despre fostele lui si chiar despre ce tipe bune a vazut pe strada in ziua respectiva. Nu e un lucru rau ca puteti discuta cu atata lejeritate despre absolut orice, insa daca joci prea mult rol acest rol de confidenta, e posibil ca seductia sa scada spre nivelul zero. E cazul sa echilibrezi lucrurile si sa fii mai mult iubita decat prietena. Ar fi bine sa nu mai vorbiti atat despre fostii iubiti (fostele iubite). Concentrati-va mai mult asupra relatiei voastre, in caz contrar, te vei trezi mergand la film cu cel mai bun prieten, nu cu iubitul.

Iubita lui?

E clar ca baiatul are pentru tine sentimente reale. In plus, incearca de multe ori sa te menajeze si sa te protejeze. Daca are o problema, spre exemplu, incearca s-o rezolve singur, fara sa te streseze prea mult.

Stie exact ce-ti place, asa ca poti fi linistita, vei primi de la el numai cadouri frumoase. Singurul risc cu acest baiat foarte independent este sa ai senzatia ca el se descurca singur in orice situatie si ca nu mai are nevoie de niciun ajutor ori o mangaiere. Incearca sa fii si tu pe langa el atunci cand are nevoie, chiar daca nu-ti arata neaparat acest lucru.

O amica oarecare?

E adevarat ca iesiti impreuna, ca uneori va tineti de mana si ca va sarutati, insa din pacate nu sunteti un cuplu. Tot timpul te lasa balta atunci cand trebuie sa mergeti undeva, pentru ca il suna baietii sau din cine stie ce alt motiv. Nu te consulta niciodata in nicio privinta si, sincer, daca e sa tragi linie, iti dai seama ca te face mai mult nefericita decat fericita. Cred ca te-ai convins ca trebuie sa zici stop si sa iesi din chestia asta, care nu reprezinta nimic bun pentru tine. Stii cum se spune, „mai bine singur, decat intr-o companie proasta.” Gandeste-te serios la asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here