rochii mireasatendinte

Designerii au acordat întotdeauna o atenție specială rochiilor de mireasă. În afară de colecții pentru toate sezoanele, colecțiile de rochii de mireasă au acordat o atenție specială celor din industria modei și cele mai multe dintre femei. Colecția de rochii de primăvară-vară 2014 vine în toate stilurile de la modelele clasice , cu idei originale până la modelele moderne, cu idei geniale chiar extravagante .

În colecțiile noi din această primăvară , putem vedea o mulțime de rochii strânse pe corp, cu o fustă clos. Miresele iubesc aceste modele. Dacă aveți o formă bună, nu puteți ignora modelele sirenă. Pe lângă modele cu mâneci , cu decolteu în formă V gât, cu sau fără bretele subțiri sunt, de asemenea, la modă . Rochiile cu un top din dantela subțire sunt încă la modă.

De asemenea, rochiile de bal lungi sunt încă la modă în noul sezon. Unele fuste din aceste modele pot fi decorate cu o reducere asimetrică. Fustele din plase, organza și tul sunt la modă și în această primăvară.

În colecțiile noi, designerii oferă de multe ori modele cu lungime tradițională până la podea, chiar cu fustă coadă. În afara de asta, în tendințele din ultimii ani, unii designeri oferă, de asemenea rochii de mireasă mini, cu lungimi diferite.

1

2

3

rochii de mireasa 1

rochii de mireasa 3

rochii de mireasa i

rochii de mireasa ii

rochii de mireasa u

rochii de mireasa

rochii mireasa 2014 0

rochii mireasa 2014 7

rochii mireasa 2014 9

rochii mireasa 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here