Sunt atatea lucruri legate de baieti pe care am vrea sa le aflam. Dar si ei, la randul lor, au multe nelemuriri legate de comportamentul nostru. Iata doar cateva dintre ele, care au dar de furca multor baieti:

“Voi de ce nu mirositi?” trebuie sa existe ceea ce ne-ati ascuns dintotdeauna. Si noi facem dus dimineata, ne dam cu deodorant (unii dintre noi), si totusi mirosim dupa cateva ore de-ti vine sa o iei la goana. Se se intample asta oare asta pentru ca nu folosim o mie de produse, ci ne multumim cu combinatia clasica gel de dus si sampon?

“De ce nu-i buna prima pereche de jeansi?” daca ne trebuie o pereche de blugi, stim exact unde s-o gasim. Navalim in primul magazin, ii cumparam si ne vedem de treaba. Fetele, in schimb insista sa intre in 10 magazine, sa probeze o tona de perechi, iar la sfarsit nu-si cumpara niciuna- sau oricum, isi iau cu totul altceva.


“De ce-mi interzice sa ma vad cu baietii?” faptul ca va placem n-ar trebui sa insemne ca nu mai putem iesi cu prietenii ca voi sa ne sunati imediat si sa ne intrebati cat mai stam si de ce. Unul dintre motivele pentru care ne ferim de relatii serioase este fiindca avem senzatia ca, dupa aceea, s-a zis cu viata pe care o duceam.

De ce va indragostit in 5 minute?” chestia asta ruineaza totul! Abia ne-am cunoscut, ne-ati trezit interesul, ne simtim bine impreuna, apoi puneti intrebarea cu dragostea. Sau ne faceti declaratii. Sau proiecte de viitor, desi ne stim de doua zile. Luati-o mai usor si lucrurile merg asa cum vreti, dar nu bagati spaima in noi.

“De ce dureaza atat de mult aranjatul?”

OK, am stabilit sa iesim undeva, venim sa va luam de acasa si stam, si stam. Chestia cu “Ma aranjez doar un pic” e un adevarat chin pentru noi, baietii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here