.!.

ange1Viata vedetelor este invadata pana la cele mai mici detalii. Unde mananca acestea, unde fac cumparaturile, unde ies in timpul liber etc., trebuie sa devina automat informatie publica.

De interes primordial este si a fost din totdeauna ce poarta vedetele; de la imbracaminte pana la accesorii. In categoria acesorii ar putea fi incluse si tatuajele. Modelele de tatuaje alese de catre celebritati spun multe despre personalitatea acestora.

Iata cateva dintre vedetele cu cele mai semnificative tatuaje:

1. Angelina Jolie

Numita „diva a frumusetii” este impodobita cu tatuaje cat mai diverse. Am putea spune ca are o adevarata colectie pe care a modificat-o in timp, adaugand unele, stergand altele. Asadar, o ”scurta” enumerare: litera „h” pe incheietura mainii stangi, un citat de Tennessee Williams pe antebrat, o rugaciune de simboluri budiste pe umarul stang, numar 13 in cifre romane(„XIII”) pe antebrat, coordonatele de longitudine si latitudine care reprezinta locatii in care ea si-a adoptat copii pe bratul stang, in araba „strength of will” pe antebratul drept, o cruce pe partea stanga jos a abdomenului, „Quod mine nutrit me destruit” scris in zona buricului, „know your rights” scris pe spate la baza gatului, un mare tigru bengalez pe spate jos, un dragon albastru sub tigru si litera „M” pe palma.

The Jacket ipod

jesss2. Jessica Alba

Desi mai putine la numar, tatuajele actritei sunt deosebite: o floare si pasarea lira pe gat, litere sancrite la incheietura mainii si o prora pe spate.

3. Eva Longoria

Actrita are in total patru tatuaje. Trei dintre acestea sunt la vedere: o stea la incheietura mainii stangi, o cruce in stil celtic pe spate si un tatuaj in zona fetei. Ultimul este reprezenat de initialele prietenului sau „TP” si se afla intr-o zona mai intima.

4. Drew Barrymore

O cruce tatuata pe genunchi, flori pe soldul stang, un fluture sub buric si ingeri pe spate sunt tatuajele care o completeaza pe Drew Barrymore.

5. Pink

Cantareata este cunoscuta pentru stilul sau nonconventional si atitudinea sa exploziva. Tatuajele alese de aceasta o reprezinta si ii contureaza personalitatea: portretul catelului ei, un inger si o stea pe spate, expresiile „what goes around comes around” si „tru love” scrise pe incheietura mainii drepte, „Mr Pink” pe coapsa stanga, un cod de bare de la albumul „Missundaztood” in partea de jos a gatului, un dragon, Elvis si poate inca cateva prin zone mai ascunse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here