Trebuie sa recunoastem ca intr-un cuplu barbatul si femeia isi doresc lucruri total diferite. Indiferent ca vorbim de sex, pasiuni si vacante sau filme, barbatii isi doresc mereu altceva. Si, pentru ca nu s-a nascut femeia perfecta, care sa stie sa taca si sa plece capul atunci cand trebuie, iata cateva lucruri pe care barbatii si-ar dori sa le stim fara sa mai fie nevoie ca ei sa schiteze vreun gest in acest sens. Atentie insa, nu toate lucrurile enumerate mai jos trebuie puse in aplicare.

ce-vor-barbatii
 Mai putin machiaj. Barbatilor li se par mai sexy femeile naturale.
 Renunta la intrebarea „imi sta bine asa?”. Chiar daca iti sta bine, nu iti va spune niciodata adevarul.
 Daca isi ofera vreodata ajutorul, o fac din obligatie si nu pentru ca isi doresc asta cu adevarat.
 Nu le place sa faca nimic din ce presupune treburile casnice.
 Pentru ca stiu ca de cele mai multe ori adevarul doare, mint ca sa ne faca sa ne simtim bine.
 De cate ori gatim pentru ei, se simt extraordinar de bine, dar nu si atunci cand le ceri sa stanga masa.
 Un barbat se gandeste la sex de 150 de ori pe zi. De preferat ar fi sa te gandesti si tu in acelasi timp cu el.
 Barbatii prefera raspunsurile monosilabice, asa ca nu te chinui prea tare sa ii faci sa vorbeasca mai mult.
 Barbatii apreciaza femeile cu initiativa, care stiu sa faca primul pas, si nu zic nu cand o tipa are curajul sa ii invite la o cafea.
 Le place sa primeasca flori la birou. Ai grija insa sa nu fie roz!
 Barbatii prefera cadourile practice.
 Nu suporta critica in fata prietenilor lui.
 Cand un barbat iti spune ca iti sta bine cu parul lung, de fapt chiar asa stau lucrurile.
 Daca iti spune ca esti o femeie frumoasa, nu incerca sa il contrazici, sperand ca ti-o va mai spune si a doua oara. Nu vei face decat sa il enervezi.
 Nu incerca sa patrunzi niciodata in mintea unui barbat. Pentru ca nu vei reusi!

Pentru majoritatea barbatilor, cearta nu trebuie sa dureze mai mult de 15 minute. Solutia, daca ai depasit sfertul academic, este sa ii spui ca il iubesti!
 Barbatii prefera sa duca gunoiul decat sa ii pui sa spele vasele.
 Majoritatea barbatilor sunt incredibili cand vine vorba de alegerea hainelor. Nu te intreba niciodata de ce nu stau nici 5 minute in cabina de proba!
 Nu pune niciodata un barbat sa faca treburile unei femei. Daca va accepta, in niciun caz nu o va face pentru ca ii place, ci doar din obligatie.
 Barbatilor le place sa fie tot timpul in competitie. Daca dau gres, le place sa isi gaseasca singuri drumul spre casa, in niciun caz sa le arate cineva.
 

 Daca se intampla sa zica sau sa construiasca un lucru de care este mandru, fie ca iti place sau nu, complimenteaza-l.
 Barbatii urasc sa faca slalom printre magazine. In cazul in care ai uitat sa cumperi ceva, ai face bine sa nu te intorci decat daca vrei sa ai parte de o scena.
 Barbatii prefera sa nu se implice, decat sa se simta neapreciati. Le place sa stie ca sunt admirati si apreciati pentru munca pe care o fac.
 Mania unui barbat se traduce de cele multe ori prin lipsa respectului din partea sotiei.
 Barbatii sunt nesiguri. Niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lor. Deciziile pe care le iau, indiferent ca sunt legate de munca, viata sau relatie, sunt intotdeauna de moment.
 Telecomanda le apartine intotdeauna, mai ales cand vine vorba de meciuri de fotbal.
 Barbatii vor tot timpul mai mult sex. Pentru ei nu exista suficient si vor sa stie in permanenta ca sunt doriti de partenerele lor de viata.
 Barbatilor le place romantismul, dar urasc sa fie romantici. Desi vor sa fie romantici, de cele mai multe ori nu reusesc.
 Barbatii sunt sensibili, desi nu plang la filme.
 Pentru barbati conteaza aspectul fizic al femeilor, insa nu atat de mult precum credem noi.

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa respectam dorintele partenerilor de viata, atat timp cat ii iubim. Desi nu recunoastem, de cele mai multe ori facem de trei ori mai mult decat lucrurile enumerate mai sus. Si asta pentru ca iubim si nu conteaza ce isi doreste cel de langa noi. Depinde numai de tine ce din lista de mai sus accepti. Pentru ca, intr-o relatie in care exista iubire si respect, nu isi au locul orgoliul si compromisul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here