Pentru unii barbati, felul in care arata o femeie chiar nu conteaza. Ei stiu sa pretuiasca mai mult ceea ce exista in interior, lasand la o parte formele exterioare care pe multi nu i-ar atrage absolut deloc.

Un astfel de topic a generat discutii aprinse pe lumeaemica, acolo unfetele-plinute-sunt-cautatede, fireste, descoperi cat de mica poate fi lumea uneori. Fetele plinute se pare ca sunt de multe ori mai sexy decat cele „snur”, se simt excelent in pielea lor  si il au pe acel vino-ncoace care pur si simplu ii innebuneste pe barbati!

Iata ce marturiseste un utilizator: „eu am avut numai prietene plinute pina sa ma casatoresc si erau foarte sexi si apetisante ca imi venea sa le maninc. Erau precum SAVARINELE. Acum sint casatorit cu o BRIOSA foarte dulcica si pufoasa asa ca lasa-ti complexele la o parte ca cine va place, va place mai mult asa. Am colege slabe si se vaita  ca le doare cate ceva, ba de una ba de alta! Asa ca fiti fericite si stralucitoare!”

Apararea raspunde unui atac: „Nu conteaza aspectul fizic, conteaza ce esti de fapt in interiorul tau ,ce fel de persoana esti. Grasutele sunt cele mai frumoase si cele mai sufletiste persoane, asa ca nu va mai legati de grasute!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here