Tipii obisnuiti inventeaza ceva de sase ori pe zi- de doua ori mai mult decat o femeie. Asa ca incearca sa intelegi de ce baietii sunt atat de smecheri, ca au ajuns experti in relatii. Uite lista cu cele mai frecvente minciunele pe care le spun prietenelor si care este adevarul din  spatele lor.

Se gandeste ca este mult mai usor sa spuna o minciuna decat sa explice adevaratul motiv pentru care  intarzie. Aminteste-ti ca barbatii nu se pricep la comunicare precum femeile. Lucrul amuzant este ca barbatul o va da in bara, desi ceea ce sustine e prefect legitim. Totusi ar trebui sa o tii pe a ta, cu toate acestea este o minciuna.

Nu a fost atat de scump”

Barbatilor le plac jucariile, si le displace sa observe ca tu nu esti de acord, chiar daca nu impartiti acelasi cont in banca. El arunca pastila incat sa para responsabil cu ceea ce face cu banii lui. Nu vrea sa te faca sa crezi ca daca impartiti fondurile, el va trebui sa cheltuie tot pe lucruri cum ar fi televizoarele cu plasma.

“Nu am baut atat de mult”

Aceasta minciuna poate fi o problema serioasa- si nu privind doar relatia voastra. Daca o spune destul de des, ar putea avea probleme cu alcoolul. Trebuie sa ii explici cat esti de ingrijorata dar, este o conversatie pe care trebuie sa o purtati cand el este treaz.

Imi pare rau, am pierdut apelul tau”

“Mi-a murit bateria”

“Nu am avut semnal”- aceste trei minciuni inseamna un singur lucru: nu a vrut sa-ti raspunda. De ce? Deseori iti vor servi acestea, pentruca le este teama sa iti spuna adevarul, ca au nevoie de putin timp singuri. Ar trebui sa nu-l mai verifci atat si sa il lasi sa i se faca dor de tine.

„Nu, fundul tau, nu arata mare in aia”

Fiecare barbat are un prieten care i-a spus :”i-am raspuns gresit odata, si prietena mea nu a mai facut sex cum mine timp de un an”. De aceea iti va da un raspuns sigur pentru el. Daca vrei o parere sincera de ce nu iti intrebi prietena?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here