aIntr-o „cetate” a filmului in care peste 50% dintre cupluri sfarsesc cu un divort rasunator, starurile care reusesc sa pastreze o relatie stabila pe termen lung nu sunt atat de usor de gasit pe cat ai crede. Dar nu-i nicio problema, ne-am jucat de-a detectivii si am descoperit 10 cupluri impresionante.
 
1. Will Smith si Jada Pinkett-Smith

Desi initial toata lumea a crezut ca Will va ajungeun „baiat rau”, se pare ca Jada a reusit sa il transforme intr-un familist convins.

Cei doi sunt un cuplu reusit si pana acum niciun scandal nu a reusit sa le stirbeasca reputatia.

 2. Kelly Preston si John Travolta

Cine ar fi crezut ca rebelul John Travolta se va metamorfoza intr-un sot ideal si un tata devotat?

In ciuda problemelor avute cu sanatatea fiului lor si apoi cu moartea acestuia, cuplul Prestin-Travolta a dat dovada de maturitate si tarie de caracter.
3. Susan Sarandon si Tim Robbins

21 de ani petrecuti impreuna poate fi o adevarata realizare si pentru muritorii de rand, darmite pentru starurile de la Hollywood!

Insa Susan Sarandon si Tim Robbins, ambii laureati ai premiului Oscar, fac un asemenea mariaj sa para extrem de simplu de realizat.
4. Rita Wilson si Tom Hanks

Amandoi au aparut in nenumarate filme, amandoi au succes la Hollywood si amandoi impartasesc o dragoste de invidiat… unul pentru celalalt.

Rita si Tom au impreuna doi copii si participa activ in organizatii caritabile.
5. Courteney Cox si David Arquette

Actrita din „Friends” este mult mai norocoasa decat Jennifer Aniston si a reusit sa isi asigure un mariaj de invidiat.

Cei doi au demonstrat ca se poate sa ai o familie cat se poate de normala chiar daca esti mereu in atentia presei.
6. Iman si David Bowie

Pentru cuplul de fata cuvintele nu mai au nicio valoarea. Cum a reusit Iman sa transforme un rocker bisexual si cu probleme intr-un barbat de casa? N-as putea sa va spun.

Cert e ca frumusetea originala din Somalia a reusit sa il schimbe fundamental pe ciudatul britanic.
7. Denzel Washington si Pauletta Washington

Eu cred ca maturitatea si dedicatia fac aceste cupluri sa fie speciale. Daca ati urmarit pana acum topul, probabil ati observat ca in spatele protagonistilor se ascund actori de marca.

Asta se aplica si in cazul lui Denzel, care pe langa o cariera de succes mai are si o sotie superba.
8. Kyra Sedgwick si Kevin Bacon

Sunt frumosi, talentati si pasionati de ceea ce fac. Asta e reteta fericirii pe care Kyra si Kevin au reusit sa o incropeasca in cei 16 ani de mariaj.

Kevin chiar a declarat ca nu crede ca ar fi vreo diferenta intre cuplurile de staruri si cele normala. Eu cred ca sunt, cel putin in cifrele de la divort :P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here