Mentineti-va pielea fabuloasa acordand un plus de atentie pentru ingrijirea ei. Expunerea la soare a devenit un motiv major de îngrijorare pentru oameni, deci, daca doriti sa va pastrati pielea departe de razele daunatoare ale soarelui, luati in considerare urmatoarele sfaturi menite sa va ajute sa va bronzati in conditii de siguranta!

Exista o varietate de sfaturi utile de bronzare pe care le puteti lua in considerare, deoarece expunerea la soare a devenit un factor adevarat de îngrijorare.

Ori de cate ori va expuneti pielea la soare, aveti nevoie de protectie solara. Exista o varietate de branduri care au dezvoltat lotiuni si creme cu SPF la niveluri diferite, astfel incat este foarte simplu sa-l alegeti pe cel potrivit pentru pielea dvs. Selectati una care se potriveste atat nevoilor dumneavoastra, cat si bugetului.

Daca ai pielea sensibila, opteaza pentru o lotiune pentru protectie solara, care este pe baza de minerale, decat una cu un continut ridicat de substante chimice, cum ar fi parabeni, deoarece acestea intensifica sensibilitatea pielii.

Pastrati lotiunea departe de soare, si daca puteti într-un loc racoros ca în acest fel, va fi mult mai eficienta. Caldura intensa poate afecta eficienta ingredientelor , asa ca încercati sa o tineti departe de soare cat mai mult posibil.

Parul este , de asemenea, expus la razele soarelui, deci daca doriti sa-l mentineti sanatos acoperiti-l cu o esarfa,  palarie, si folositi produse pentru protectia parului.

Nu te expune la soare intre orele 11:00 – 15:00, deoarece acesta este intervalul cand soarele este cel mai puternic. Buzele, de asemene, au nevoie de balsm pentru protectie solara, deoarece acestea se pot usca si crapa din cauza expunerii solare excesive. Pielea de pe buze este mult mai subtire decat pe restul corpului , plus este cel mai mult expusa la soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here