Remediile din plante și tratamentele sunt foarte eficiente în aaaaaaaaaaaaapromovarea cresterii parului. Cheltuim bani pe o mulțime de produse costisitoare, care pot da, sau nu rezultate foarte bune. Deci, acum este momentul pentru a încerca aceste remedii naturale chiar de la tine din bucatarie.

Sampoanele si balsamurile incarcate cu chimicale pot avea efecte negative asupra parului nostru pe termen lung. Utilizați sampoane blande si balsamuri. Evitati tratamente chimice de par, dacă este posibil.

Ia un ou cu 3 linguri de ulei de ricin și o linguriță de oțet. Se amesteca bine. Masati scalpul și  spălati părul dupa 40 de minute.

Puteți folosi lapte de nucă de cocos. Se aplica si se maseaza ușor pe scalp și apoi se spala parul cu apa rece. Laptele de nucă de cocos este cunoscut pentru încurajarea creșterii și îmbunătățește textura părului.

ULEIURI: există de fapt hidratante naturale, inclusiv ulei de măsline, ulei de migdale, ulei de cocos, ulei pentru copii și care hidratează și hrănește părul de la rădăcini. Pentru parul foarte uscat, se incinge uleiul intr-o tigaie se prăjește pentru un pic de timp și se aplică la firele de par acest lucru va fi balsam foarte eficient pentru firele de par uscate.

Albușuri de ou: albusul de ou este utilizat pentru a da parului Pentru a aplica oul, gălbenușul ar trebui separat de albus. Se aplică albusul pe păr și lăsați-l timp de 5 minute, apoi se spală.

Henna: este un tratament de par bogat in proteine​​, folosit pentru vopsirea firelor de păr pentru a le da o nuanta mai inchisa, planta este disponibila și utilizata pe scară largă.

Extracte din alge si legume de mare: folosite ca un vindecator pentru un scalp deteriorat, face cresterea sanatoasa a parului si da stralucire firelor de par.

Scortisoara, de asemenea, este utilizata pentru cresterea sanatoasa a parului, si face parul moale si stralucitor. Este folosit ca o pastă cu miere și ulei de măsline și ar trebui să se aplice timp de 15 minute și apoi ar trebui să fie spălata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here