Parul nostru este slava încoronare a aspectului nostru. Atât la propriu parsi la figurat! Și atunci când este lung și plin de viață, cu atât mai mult. Nu este de mirare femeile tanjesc dupa parul lung sănătos. Dar tine minte faptul că este parul lung, stralucitor si sanatos, care este admirat nu cel plictisitor și lipsit de viață, care lasă lasa oamenilor un sentiment că ești neglijent și ponosit. O opinie foarte nedorita!

Deci, dacă sunteți în căutarea unui par lung si sanatos, aici sunt câteva sfaturi pe care va trebui să le urmezi pentru a avea un par sanatos. Nutriția este esențială pentru ceva care creste si parul nu este o excepție.

Ca orice alt lucru viu, stimularea face minuni pentru cresterea parului. Masaj trage fluxul sangelui la nivelul scalpului și acest lucru la rândul său, stimulează creșterea părului dumneavoastră.

Sfat: Masati părul de cel puțin două ori pe săptămână. Aceasta este una dintre cele mai simple sfaturi de frumusete pentru cresterea parului.

Parul curat este primul pas pentru a avea un par sanatos. Dar, așa cum vă curățați și spălați, este esențial să urmati aceste câteva sfaturi pentru îngrijirea părului lung.

Sfat: Da, parul tau arata mai bine atunci când se spală. Dar de spălat în fiecare zi va deveni uscat și fragil numai. Nu spălați mai mult de trei ori pe săptămână. Parul este fragil atunci când sunt ude. Fii blând atunci când spălat. Folositi apa rece sau normala la spalare. Apă caldă are același efect ca un tratament termic. Parul tau va fi lăsat uscat și creț.

Balsamul este un factor-cheie pentru menținerea părul. Blochează umezeala si previne uscarea, împreună cu furnizarea de protecție de la murdărie și poluare, într-o anumită măsură. Prin urmare, sărind peste conditionat ar fi pur și simplu neindicat. Cu toate acestea, există anumite sfaturi și modalități de a face acest lucru corect, în funcție de nevoile tale.

Sfat: Nu ieși din duș fără a utiliza un balsam. Acum puteți balsam de par cu un produs obișnuit ambalate sau folosind remedii din bucatarie. Ungerea înainte de un duș minuni, dar puteți face, de asemenea, un balsam de ou si o masca de par pentru utilizarea regulată. Cu toate acestea, dacă aveți părul extrem de fragil atunci este recomandata folosirea balsamului o dată pe săptămână.

Utilizarea unui pieptene cu dinti mari ideal, deoarece, alegerea unui pieptene nepotrivit poate duce la ruperea si despicarea varfurilor. Periaza parul delicat. Trăgând neglijent va duce doar la ruperea părului fragil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here