Poate că ați observat coama de păr stralucitor deținută de oamenii parrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcare trăiesc în regiunile tropicale de pe coastă? Secretul lor este de uleiul de cocos. Uleiul de nucă de cocos a fost folosit de mii de ani, și se întâmplă să fie una dintre cele mai eficiente remedii pentru toate tipurile de par. Studiile arata uleiul de nucă de cocos este superior atât uleiurilor minerale și uleiurilor de floarea soarelui pentru refacerea proteinei ​​din păr.

Folosit in mod regulat, uleiul de cocos înmoaie chimic părul și netezeste cuticulele, adăugând astfel stralucire. Ca un bonus este, de asemenea, un antimicrobian care controlează ciuperca care provoacă mătreață, astfel încât să puteți sări peste sampon anti-matreata.

Nimeni nu vrea un par deteriorat, au bucle indisciplinate – cu toții visam un par hrănit, sănătos, mătăsos, moale, care atârnă greu!

Trebuie doar-l utilizați în același mod ca și pe orice balsam obișnuit, prin masarea parului ud.  După câteva minute, se samponeaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here