exfoliere

Exfolierea îndepărtează celulele moarte ale pielii , lăsând pielea strălucitoare și catifelată . Fie că este vorba de sezon de bikini sau vrei doar pielea moale , curată , exfoliaza pielea de la cap pana în picioare.

Multe femei iși exfoliază fețele, dar uita de alte părti ale corpului . Pe măsură ce vremea se încălzește și ar trebui să exfoliem peste tot . Exfolierea este importantă, de asemenea , înainte de a aplica produse de bronzare.

Înainte de a sări în duș , periază pielea uscată cu lufa , perie corp sau mănuși de exfoliere . Acest lucru va ajuta la eliminarea pielii și o pregătește pentru procesul de exfoliere . Începe cu tălpile picioarelor , în sus pe corpul tau .

Umezește corpul din cap până în picioare . Nu exfoliați pielea dacă este arse de soare sau aveți orice tăieturi deschise sau răni .

Utilizați o piatra ponce pe picioare pentru a elimina petele aspre . În cazul în care picioarele tale sunt extrem de dure , înmuiati-le într-un bazin cu apă caldă amestecată cu o cană de lapte de 30 de minute înainte de a intra la duș .

Aplicați exfoliantul cu o lufa sau mănuși. Începeți spălarea corpului într- o mișcare circulară , începând cu fundul picioarelor până în sus . Când ajungeți la zona inghinală , nu frecati prea tare , deoarece pielea este foarte sensibila .

Utilizați o perie de corp pentru a exfolia spatele și alte locuri greu accesibile .

Fiți blânzi cu fața , în special în jurul ochilor și gurii . Folosiți un produs exfoliant special formulat pentru față , care este mai blând decât produsele destinate a fi utilizate pe corp .

Nu uita de mâini, care doriți să arate și să se simtă moi și netede!

După ce ieșiți de la dus , aplicați o loțiune de corp hidratantă peste tot . Loțiunile de corp hidratante care conțin alfa sau beta hidroxi acizi sunt alegerile ideale , deoarece aceste acizi continuă a elimina celulele moarte ale pielii .

Utilizați loțiune de corp hidratanta o data pe zi . Exfolierea înseamnă uscarea pielii , așa că trebuie să vă păstrați pielea hidratată .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here