Cum sa…II TREZESTI latura sensibila

Iubitul tau poate sa nu fie un “porumbel” innascut,insa fiecare barbat,chiar si cel de langa tine,poate sa dea dovada de putina tandrete.

CERE-I-O

Barbatii vor sa ne faca pe plac,insa si-ar dori sa stie in ce consta asta.Asa ca nu astepta sa-i vina idei,spune-i ce-ti place.

SCHIMBA ATMOSFERA

Daca te lasi dominata de rutina,e mai greu sa capeti o dispozitie mai buna.Incearca sa modifici putin scenariul de zi cu zi si romantismul va pluti din nou in aer.Pune-ti iubitul sa se intinda pentru un masaj sau roaga-l sa te insoteasca sub dus.Orice “deturnare” psihologica ii va schimba radical dispozitia .Poti apela la orice,incepand cu sex,gatit,plimbari si iar sex.

HRANESTE-L

Calea catre inima lui chiar trece prin stomac.Daca este satisfacut din punct de vedere gastronomic,va fi ceva mai melancolic dupa masa.Pregateste-i o cina delicioasa,hraneste-l tu daca vrei,si-ai sa vezi apoi ce-ai “facut” din el.

TRUC DE DAT PE SPATE

Lasa-i un biletel indraznet..
Pregateste-i partenerului tau o surpriza pe cinste:scrie pe scurt pe un bilet o manevra de sex pe care ai vrea s-o incerci.Apoi lasa-l intr-un loc accesibil sau unde stii ca va cauta: pe geamul de la baie,pe revista auto pe care o citeste,etc.Cand o va pune in aplicare?Pai..imediat daca esti acasa.

CERTA LUNII-“imi arata tipe pe strada”

Stai calma,ca sa nu-l faci sa inceapa sa se apere,dar atrage-i atentia ca fazele astea nu-s tocmai normale.Nu te certa cu el,nu comenta daca e corect,gresit sau normal,spun psihologii.Daca te deranjeaza,e un motiv suficient pentru el sa-si mai infraneze din porniri.Iar de va continua cu remarcile la adresa altor femei de pe strada(“uite ce seamana cu Pamela Anderson…!”),ori nu se prinde,ori o face dinadins pentru ca stie ca te deranjeaza,ceea ce denota faptul ca nu-i pasa prea tare de confortul tau psihic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here