Orice tehnician de gene profesionist stie ca, pentru un rezultat impecabil, sunt necesare produse si ustensile de calitate. Adezivii pentru extensiile de gene se numara printre cele mai importante materiale de care ai nevoie in meseria de lash artist, pe langa pregatirea temeinica. 

De ce este, insa, esential sa optezi intotdeauna pentru un adeziv de gene de calitate? Iata doar cateva dintre motivele pentru care merita sa investesti intr-un produs premium!

Un adeziv bun de gene iti usureaza munca 

Unul dintre principalele argumente pentru care ar trebui sa alegi adezivi pentru extensii de gene de cea mai buna calitate consta in faptul ca un produs bun iti va usura considerabil munca. Pe de-o parte, procedura va fi mai simpla pentru tine, deoarece extensiile de gene se vor lipi rapid, nefiind nevoie sa repeti operatiunea pana ce acestea vor adera perfect la genele naturale. Acest beneficiu se poate traduce, de ce nu, chiar si in scurtarea timpului efectiv de lucru. 

Un adeziv calitativ ofera rezultate de exceptie 

Nu doar priceperea, experienta sau modul in care stapanesti tehnica de aplicare te ajuta sa evoluezi ca tehnician de gene, ci si materialele pe care le utilizezi. Astfel, folosind un adeziv din gama premium vei reusi sa oferi fiecarei cliente in parte un rezultat impecabil, de exceptie, deoarece genele vor rezista un timp mai indelungat. 

Folosirea unui adeziv de calitate ofera clientelor o experienta placuta

Exista numeroase persoane care se confrunta cu o sensibilitate crescuta a ochilor, de aceea responsabilitatea ta ca tehnician de gene este sa protejezi confortul si sanatatea clientelor care iti calca pragul. Cum poti face acest lucru? Ei bine, secretul consta in achizitionarea unor adezivi de cea mai buna calitate, care sa nu contina substante iritante ce pot provoca disconfort sau chiar alergii. Exista chiar si produse special concepute din categoria adezivilor care previn sensibilitatea ochilor in timpul aplicarii genelor. 

Cum alegi un adeziv de calitate pentru extensii de gene? 

Piata de profil ofera o multime de tipuri de adezivi pentru extensiile de gene, insa aceste produse nu vor oferi ceea ce promit daca nu sunt utilizate corespunzator. Din acest motiv, este extrem de important sa stii cum anume sa pastrezi adezivul, astfel incat sa nu isi piarda proprietatile. Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

  • Adezivul, fie ca este sau nu desigilat, se pastreaza departe de lumina directa a soarelui si, totodata, intr-un spatiu ferit de fluctuatiile mari de temperatura. 

  • Evita stocarea adezivilor alaturi de alte produse pe care le folosesti ca tehnician de gene – cum ar fi cele care contin alcool- deoarece acestea le pot influenta textura si caracteristicile si, deci, performantele.

  • Temperatura optima pentru pastrarea adezivilor de gene nu scade sub 8 grade si nu depaseste 23. 

  • In general, adezivii au un termen de valabilitate intre 6 si 8 luni daca sunt sigilati.

  • Adezivii care au fost desfacuti pot fi folositi maxim 4 luni dupa deschidere. 

  • Pastreaza adezivul de gene in recipientul sau original si, dupa deschidere, pune flaconul intr-o punga de aluminiu cu silica gel. 

Alege produse premium pentru aplicarea extensiilor de gene si munca ta va deveni o reala placere!