Demachiantul nu indeplineste doar rolul de “radiera” pentru machiajul aplicat pe fata, gat, ochi si buze, ci are o importanta mare in mentinerea echilibrului hidratarii, tonifierii si hranirii pielii.

Asa se ecplica faptul ca un demachiant incorect ales poate declansa reactii alergice sau intoleranta. De exemplu, dupa  ce folosesti un demachiant pentru ten uscat sau pentru ochi pe tenul gras, peste noapte te vei trezi invadata de o armata de cosuri. Sau daca renunti la demachiere mai mult de o zi, tenul incepe sa secrete mai mult sebum, mizeria adunata zilnic blocheaza porii si ajungi sa ai un ten sufocat, plin de puncte negre si cosuri.

Demachiante pentru fata si gat

Laptele demachiant este unul dintre tipurile de demaciant dolosite frecvent. Raspunde nevoilor tenului normal, mixt si uscat, in general pielii caracterizate prin lipsa de sebum. Se foloseste direct pe tenul uscat.

Apa demachianta e ideala pentru persoanele grabite, deoarece curata si tonifica in acelasi timp, cu un singur gest. Nu necesita clatire si lasa pe piele o senzatie de racorire. Este adaptata pentru fiecare tip de piele, chiar si pentru cel mai sensibil.

Gelul si crema demachianta sunt recomandate in special pentru tenurile mixte si grase, deoarece curata foarte bine sebumul.

Spuma demachainta e foarte usor de folosit si, pentru ca are tendinta de a usca pielea, e potrivita mai ales pentru tenul gras si acneic. Se emulsineaza pe pielea uda.

Sapunul cu pH neutru  fara parfum si fara colorant, are eficacitate mare pe pielea uscata si sensibila, gratie proprietatilor de calmare si relaxare, dar si pe pielea grasa cu imperfectiuni, datorita agentilor antibacterieni care lupta impotriva blocarii porilor si a excesului de sebum.

Servetelele si dischetele demachainte sunt variantele cele mai comode. Pe langa faptul ca sunt in formula 2 in 1, se gasesc in pachete mici care pot fi luate oriunde. Sunt create pentru fiecare tip de piele in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here